Emniyet Genel Müdürlüğü'nden kritik uyarı

Ankara'daki terör saldırısı sonrası Emniyet Genel Müdürlüğü valiliklere uyarı yazısı gönderdi. Siyasilere yönelik keşif çalışmaları yapıldığı vurugulanan yazıda; parti genel başkanları ile parti genel merkezlerindeki güvenlik tedbirlerinin artırılması istendi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden kritik uyarı

"Keşif yapıldı, parti genel başkanlarını koruyun." Bu kritik uyarı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün valiliklere gönderdiği yazıda ortaya çıktı.

Başkent'te 10 Ekim’de düzenlenen terör saldırısının ardından Emniyet Genel Müdürlüğü, gelen istihbarat bilgileri doğrultusunda tüm valiliklere bir uyarı yazısı gönderdi. Yazıda, siyasilere yönelik istihbarat ve keşif faaliyeti yapıldığı vurgulandı.

Parti yöneticileri ve milletvekili adaylarına mitinglerde saldırı olabileceği konusunda istihbaratların arttığı kaydedilen yazıda; tüm parti genel başkanları ve genel merkezlere yönelik güvenlik tedbirlerinin artırılması istendi.

Emniyet Genel Müdürlüğü; partilerin ilçe teşkilat binaları, havalimanları, hassas bölgeler, alışveriş merkezleri, kent meydanları, ulaşım araçları, devlet binaları, halkın yoğun olarak bulunduğu yerler ve mitinglerde bomba şüphesi konusunda çok hassas olunması gerektiği belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

# Emniyet Genel Müdürlüğü # siyasi parti # valilik