Ordu'da rehine krizi saatlerdir sürüyor! İl Emniyet Müdürü'nden açıklama

Ordu İl Emniyet Müdürü Tayfur, rehine kriziyle ilgili konuştu. Tayfur, "Ellerinde 3 rehine var. Olayı müzakere yoluyla çözebilmek için sabırla görüşmelerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Ordu'da rehine krizi saatlerdir sürüyor! İl Emniyet Müdürü'nden açıklama

Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Fatsa ilçesinde kuyumcu ile iş yerindekilerin rehin alınmasına ilişkin, "Ellerinde 3 rehine var. Olayı müzakere yoluyla çözebilmek için sabırla görüşmelerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Tayfur, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın 09.20 sıralarında meydana geldiğini söyledi.

Olayın soygun girişimi olduğunu belirten Tayfur, "Maalesef 1994 ve 1988 doğumlu iki kardeş tarafından yapılmak istenen soygun girişimi söz konusudur. Siyasi boyutu kesinlikle yoktur. Şu anda olayın başlangıç aşamasında hafif yaralı olan bir hemşehrimiz var. Onun sağlık durumu gayet iyi. Ellerinde 3 rehine var. Olayı müzakere yoluyla çözebilmek için sabırla görüşmelerimizi sürdürüyoruz" diye konuştu.

Tayfur, genel müdürlükten de destek istediklerini dile getirerek, "Sayın Genel Müdürümüz, Ankara'dan bize uzman ekiplerden oluşan destek gönderecek. Müzakereci arkadaşlar da gelecek. İnşallah bu olayı sağ salim, kazasız belasız neticelendirmeyi umut ediyoruz" ifadelerini kullandı. (AA)

# ordu # rehine krizi