"Fenerbahçe yüzbinlerin yürüyüşüyle aklandı"

1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, Başkan Aziz Yıldırım hakkındaki Yargıtay kararının ardından konuştu. Yüz binlerce kişinin katıldığı yürüyüşle Fenerbahçe'nin toplumun gözünde bir kez daha aklandığını belirten Koç, adil yargılanma mücadelesini sürdüreceklerini söyledi.

"Fenerbahçe yüzbinlerin yürüyüşüyle aklandı"

1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, adil yargılanma talebini içeren "Adalete Fener Yak" kampanyasıyla ilgili konuştu.

Başkan Aziz Yıldırım hakkındaki Yargıtay kararı sonrasında Hürriyet'e konuşan Koç, "Çağrımız toplumsal karşılığı olan bir söyleme dönüştü" dedi.

"Sosyal medyada bir hashtag ile başlayan çağrımız toplumsal karşılığı olan bir söyleme dönüştü ve adalet çağrımız her geçen gün daha gür bir sesle yankılanıyor"

Ali Koç, yeniden yargılama talebiyle ilgili de konuştu.

"Camiamız, evrensel hukuk kuralları çerçevesinde yargılanma hakkı talep ediyor. İnanıyoruz ki adil yargılanma gerçekleştiğinde çok daha farklı bir tablo ortaya çıkacaktır"

Koç, Fenerbahçe'nin en önemli önceliğinin "adalet mücadelesi" olduğunu belirtti.

"Fenerbahçe, yüz binlerin yürüyüşünde, yüksek sesle haykıran binlerce kadın-erkek, çocuk, genç, yaşlı pek çok kesimin vicdanında bir kez daha aklandı. Başkanımız Aziz Yıldırım’ın ve camiamızın her şeyi göze alarak sürdürdüğü adalet mücadelesi benim de Fenerbahçe’ye gönül veren herkesin de bugün tek önceliğidir"

ulusalkanal.com.tr

# fenerbahçe # taraftar # ali koç