Thodex yöneticisi Faruk Fatih Özer'in görüntüleri ortaya çıktı

Kırmızı bültenle aranan kripto para borsası Thodex'in yöneticisi Özer, Arnavutluk'ta bir otele girerken görüntülendi.

Thodex yöneticisi Faruk Fatih Özer'in görüntüleri ortaya çıktı

Kırmızı bültenle aranan kriptoparaborsaThodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar, Türkiye'den iki ekibin katılımıyla Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya'da yoğunlaştı.

Soruşturma kapsamında, hakkında Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarılan Özer'in yakalanması için Türk Interpolü devreye girerek kaçabileceği ülke Interpol polislerini uyardı.

Emniyet Genel Müdürlüğünce oluşturulan 5'er kişilik iki ekip de çalışmalara destek veriyor.

Özer, Arnavutluk'ta bir otele giriş yaptığı sırada görüntülendi.

Thodex şirketinin internet sitesine erişim sağlanamaması nedeniyle çok sayıda kişinin mağdur edildiği iddiası üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca 22 Nisan'da başlatılan soruşturma sürüyor.

Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar, Arnavutluk'a kaçtığının belirlenmesi üzerine ağırlıklı olarak bu ülkede yürütülüyor.

Özer, Arnavutluk'un başkenti Tiran'da bir otele giriş yaparken güvenlik kamerasınca görüntülendi. Özer, resepsiyondaki görevliye pasaportunu uzatırken görülüyor.

Özer'in de arasında bulunduğu firari 4 zanlının yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

# Para # borsa # arnavutluk # interpol # internet # MAKEDONYA # Kripto para # kripto # Karadağ # Kosova # ceo # şirket # Thodex # kripto para borsası