Gazeteler evlere dağıtılacak

Gazeteler de evlere dağıtılacak. İletişim Başkanlığı, sokağa çıkma kısıtlaması süresince vatandaşların gazetelere erişebilmelerinin mümkün olacağını, gazete dağıtımının evlere servis şeklinde yapılacağını duyurdu.

Gazeteler evlere dağıtılacak

İletişim Bakanlığı’ndan gazete severleri sevindirecek haber geldi. Sokağa çıkma yasağı süresince gazeteleri de evlere dağıtılacak.

İletişim Başkanlığı'ndan sokağa çıkma kısıtlaması süresince medya faaliyetleri ve gazete dağıtımına ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklama kapsamında , medya mensuplarının faaliyetlerine devam edebilmeleri ve vatandaşların gazetelere erişebilmeleri de mümkün olacak.

Kısıtlamalar, gazete, radyo ve televizyon kuruluşları ile gazete basım matbaalarını etkilemeyecek. Medya kurumlarının yönetici, görevli ve çalışanları faaliyetlerini sürdürebilecek.

Bu süre boyunca gazete dağıtım şirketleri de açık olacak. Gazete dağıtımı sadece gazete şirketlerinin kendi dağıtım araçları, tespit edilecek içme suyu dağıtım bayileri ve Vefa Sosyal Destek Birimleri aracılığıyla evlere dağıtılacak.

ulusal.com.tr

# İletişim Başkanlığı