Vizyonda bu hafta

Bu hafta 2'si yerli 8 film vizyona girecek. İşte vizyondakiler..

Sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 8 film vizyona girecek.

"Tatlım tatlım" filminde Büşra Pekin, Aylin Kontente, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu, Bülent Emrah Parlak, Çağlar Çorumlu, Fatih Artman ve Serkan Keskin oynuyor.

Film, aynı partide tanışan dört çiftin hikayesini anlatıyor.

"Kuyu" korku ve gerilim türünde... Film, babasını kaybeden küçük bir çocuğun gizemli bir hikayeye adım atmasını sinemaseverlerin beğenisine sunacak.

"Bu Dünyanın Dışında" filminde ise Mars'ta doğan bir çocuğun hikayesi anlatılıyor. Bilim-kurgu ve dram türündeki filmin hikayesi; Mars'ta doğan çocuk 16 yaşında dünyaya geri yollanır böylece bilmediği duyguları keşfeder.

Disney'in canlı çekim, klasik animasyon uyarlaması "Güzel ve Çirkin", klasik karakterlerle yeniden izleyici ile buluşacak. Film, bir canavar tarafında kaleye hapsedilen genç, güzel ve özgür Belle'in hikayesini konu alıyor.

Cannes Film Festivali'nde yarışan "Aquarius" filmi altmışında yaşamdan vazgeçmemiş olan Clara adındaki bir kadını anlatıyor. Clara yaşadığı toplumun fotoğrafını beyaz perdeye yansıtıyor.

"Ben Ölmeden Önce" kendi ölümüyle sonuçlanan günü tekrar tekrar yaşamak durumunda kalan genç bir kızın hikayesini anlatıyor.

"Yaşam Kürü" İsviçre Alpleri'ndeki bir iyileştirme merkezinde gerçekleşen gizemli olayları konu ediniyor. ABD yapımı dram ve korku karışımı film.

"Kırmızı Kaplumbağa" animasyon türünde. Film, denizde geçirdiği kaza sonucu kendisini kaplumbağaların, yengeçlerin ve kuşların yaşadığı ıssız bir adada bulan bir adamın hikayesi anlatıyor.

ulusalkanal.com.tr

# sinema # vizyondakiler