21. yılında Ulusal Kanal 21. yüzyıla damgasını vurmaya hazır!

Digitürk anlaşması RTÜK’ün onayına sunuldu! Ulusal Kanal, RTÜK onayından sonra Digitürk 52. kanalda yayında olacak.

21. yılında Ulusal Kanal 21. yüzyıla damgasını vurmaya hazır!

Yener Güneş / Ulusal Kanal Yurtdışı Temsilcisi

Ulusal Kanal Türkiye’nin birinci kanalı olma yolunda bir aşama daha kat etti. Milyonlarca kullanıcıya sahip Digitürk ile yaptığımız anlaşma Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) onayına sunuldu. Kanalımız RTÜK’ün onayının ardından Digitürk 52. Kanalda yayında olacak.

DÜN HÂKİMİYET-İ MİLLİYE İDİ BUGÜN ULUSAL KANAL

Dünyanın dört bir yanında yüreği vatan aşkıyla çarpan fedakâr ve cefakâr izleyicilerimizin seferberliği ile yurtdışındaki vatanseverlere düşen görevi alnımızın akıyla yerine getirdik.

Ülkesiyle sevinen ülkesiyle kederlenen kahraman izleyicilerimiz var oldukça aşamayacağımız engel, ulaşamayacağımız hedef yok. Koca koca holdinglerin televizyon kanalları birer birer kapanırken; Ulusal Kanal, 21 yıldır kale gibi ayakta! İhtiyaçsa, görevse bir yolu bulunur ve yapılır. Matbaa yoktu. Kâğıt yoktu. Mürekkep bile yoktu, ama bu millet millî mücadelenin yayın organı Hâkimiyet-i Milliye’yi yarattı. Stüdyo yoktu. Kamera yoktu. O yoktu, bu yoktu, ama yapacak irade vardı! Bu millet ikinci kurtuluş savaşımızın yayın organı Ulusal Kanal’ı yarattı. Dün Hakimiyeti Milliye idi, bugün Ulusal Kanal. İkisini de kuran büyük Türk Milleti!

ULUSAL KANAL’IN ÖNEMİ HEM YÜREKLERDE HEM DE BİLİNÇLERDE

On binlerin seferberliği ile milyonlarca lira toplandı. Herkes katkı vermek için birbiriyle yarıştı. Hedefe, yüksek bir bilinç ve kararlılıkla ulaşıldı. Bu başarı hiç kuşku yok ki, kanalımızın geçtiğimiz 21 yılda ortaya koyduğu başarılarının doğal bir sonucu. Bir kez daha görüldü ki, dünyanın neresinde olursa olsun, vatanseverler televizyonumuzun tarihsel önemini bilincine çıkarmış. Kampanyanın başarısı, kanalımızın milletimizin hem yüreğinde hem de bilincinde yer ettiğini bir kez daha gösterdi.

DESTANI YAZILACAK BİR SEFERBERLİK GÖSTERENLERE TEŞEKKÜRLER

Nasıl başardığımızın raporunu ayrıntılarıyla yazmak, bugünün tecrübesini yarınlara taşımak önümüzde duran büyük bir görev. Bu pratiği kampanya sorumlularının raporları ışığında sayısal verilerle de raporlayacak, en ince ayrıntılarıyla tarihe not düşeceğiz.

Ulusal Kanal’ın Digitürk ve Tivibu kampanyası son yılların en kitlesel, en pozitif havada geçen mali ve siyasal çalışması oldu. Eşsiz fedakarlıklar gösterildi: Evini, arsasını bağışlayanlar, ek mesai yapanlar, yüzüğünü, bileziğini, el emeği göz nuru çeyizini satarak katkı sunanlar…

Yurtdışında yaşayan yüzlerce vatanseverin desteğiyle; işçimizin, emeklimizin, iş insanlarımızın alın terinden artırarak verdiği katkılarla; gençlerimizin çalışkanlığı, enerjisi, heyecanı, kadınlarımızın özeni ve özverisiyle; Vatan Partisi’nin gücü ve milletimizin desteğiyle BAŞARDIK!

GÖREV Vakfı ve Ulusal Kanal yöneticileri süreci iyi yönetti. Ulusal Gönüllüleri her kampanyada olduğu gibi üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getirdi.

Ulusal Kanal’ı kuran, bugünlere getiren ve yarınlara taşıyan büyük milletimize teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.

BİNLERCE KİŞİLİK GÜVENCE

Kampanya kapsamında yurtdışında yüzlerce kişinin katıldığı, onlarca toplantı yapıldı. 5 kıtadan binlerce vatanseverin bir araya geldiği bu toplantılar kampanyanın öneminin anlaşılmasını sağladı. Bununla da kalmadı, Somali’deki işçimizden Romanya’daki iş insanımıza; milliyetçi gelenekten gelenlerle sosyalist gelenekten gelenlere varana kadar toplumumuzun her kesiminden vatanseveri kaynaştırdı.

Neticede, yurtdışındaki vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesi için çalışacak, vatan mücadelesini bulundukları ülkelerde kararlılıkla savunacak ve yurtdışında yaşayan toplumumuza önderlik edecek, Ulusal Kanal’ı daha da büyütmek için katkı vermeye devam edecek binleri aşan bir öncü kuvvet oluştu. En az bin kişilik bu öncü güç kanalımız, milletimiz ve vatanımız için büyük bir güvence!

BİDEN TELEVİZYONLARININ SESİNİ KISACAĞIZ

Biden Tayfası’nın televizyon kanalları artık Digitürk’te tek kale maç yapamayacak. PKK’yı meşrulaştıran, Amerikan’ın iktidar planlarının iklimini yaratan, gerçekleri sulandıran dahası gerçeklerin üzerine perde çeken bu televizyonların yaydığı zehre karşı Ulusal Kanal panzehir olacak. Biden TV’lerinin sesini kısacağız! ABD’nin iktidar planlarını bozacağız! Her türlü bozguncuya ve bozgunculuğa karşı, Mehmetçiğin, Diyarbakır annelerinin ve üreticilerimizin (esnafımızın, işçimizin, köylümüzün) sesi daha gür çıkacak!

SONER POLAT VE LEVENT KIRCALARA SÖZÜMÜZDÜ

Digitürk’e girmek için büyük mücadeleler verildi. Ulusal Kanal’ın hakkını hukukunu savunmak için Digitürk’ün kapısına elinde pankartla dayanan Amiral Soner Polat hepimizin gözünün önündedir. O büyük mücadeleler boşa gitmedi. Ulusal Kanal’ın Digitürk’te yer alması olmazsa olmazımızdı. Hem özlemini duyduğumuz "Tam Bağımsız Türkiye" mücadelesinin başarısı için hem de kanalımızın ekonomik olarak rahatlayabilmesi için Digitürk’e girmek bir zorunluluktu. Gündem yapıcılar ve toplumun kanaat önderleri Digitürk’ü izliyor. Reklam verenler, toplumun alım gücü yüksek kesiminin izlediği Digitürk’te olup olmadığınıza bakıyor. Şimdi taşlar yerine oturuyor, hayalimiz gerçek oluyor.

Soner Polat, Levent Kırca, Turan Baş, Hayati Özcan, Sinan Özkara, Mustafa Pamukoğlu, Hüseyin Mert, Halil Alkan, Saim Gözek… İki yevmiyesinden elde ettiği kazancı kampanyaya bağışlayan Ali Eti öğretmenimiz… Mal varlığını Görev Vakfı’na bağışlayan Hatice Gürsel teyzemiz… Bu kanala can veren büyük kahramanlarımız… Hepsi huzur içinde uyusun, onlara sözünü, onlarla mücadelesini verdiğimiz büyük bir işi daha başardık.

ULUSAL KANAL’I BİRİNCİ KANAL YAPACAĞIZ

“Kuramazsınız” dediler. Kurduk! “Yayıncılık zor iş. Yapamazsınız” dediler. Yaptık! “Ayakta tutamazsınız” dediler. Sadece ayakta tutmakla kalmadık, Ulusal Kanal’ı Türkiye’nin 1. Televizyonu yapma iddiasına ulaştırdık.

Belki teknolojik açıdan şartlar eşit değil. Kameralarımız eski, stüdyomuz yetersiz. Ama şimdi sesimizi tüm Türkiye’ye ulaştırma şansımız var. Bu konuda şartlar eşit. (Eksiklikleri ve yetersizlikleri önümüzdeki süreçte adım adım ortadan kaldırabilmemiz için Digitürk’te yer almamızın önemli bir aşama olduğunu da belirtelim.)

Medarı iftiharımız, göz bebeğimiz Ulusal Kanal, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gurur duyacağımız işler yapmaya devam edecek. Sözümüzdür: Ulusal Kanal’ı Türkiye’nin en çok izlenen ve en güvenilen televizyon kanalı yapacağız!Ulusal Kanal’ın Digitürk 52. Kanal’daki yeri hayırlı olsun!

# pkk # vatan partisi # ulusal kanal # turan baş # diyarbakır anneleri # rtük # Digitürk # LEvent Kırca # Amerikan # soner polat # Hayati Özcan # görev vakfı # amiral soner polat # Biden tayfası # hüseyin mert # halil alkan # Mustafa Pamukoğlu # Hâkimiyeti Milliye # ulusal kanal digitürk # sinan özkara