Gülen'den Gül'e mesaj

AKP ile cemaat arasında kavgaya neden olan dershane konusunda Fethullah Gülen'in Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Gülen'in mesajını, açıklamalarının yayınlandığı internet sitesinin editörü Osman Şimşek açıkladı. Şimşek, mesajı Fethullah Gülen'den de doğrulattığını belirtti.

Gülen'den Gül'e mesaj

Fethullah Gülen'in Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e dershanelerin kapatılması ile ilgili mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

Mesajı Gülen'in internet sitesinin editörü Osman Şimşek, twitterdan açıkladı. Şimşek, "Geçtiğimiz haftalarda sayın Cumhurbaşkanımıza ve zat-ı alileri vasıtasıyla diğer büyüklerimize mesaj gönderdi" dedi.

Şimşek, mesajın içeriğini Fethullah Gülen'den doğrulattığını kaydetti. Gülen, mesajında "hizmet garaza kurban edilmesin" dedi.

Bu müesseseler milletin eseri; yeter ki millete hizmet etsin ama kapanmasın, heder olmasın. Allah’ın lütfettiği bu kurumları kim yönetirse yönetsin ama millete hizmet etmeye devam etsin. Allah biliyor ki, ‘biz idare edelim” hırsımız yok; muradımız hizmetlerin garazlara kurban edilmemesi!..

Gülen'in Editörü Şimşek, "Darbeciye Okul Erdoğan'a Öfke" başlığıyla haber yapan Akit Gazetesi'ni de hedef aldı. Şimşek, "arkadaşlarımızdan" diye bahsettiği Akit Gazetesi'nin haberiyle Gülen hakkında kuşku doğurduğunu belirtti.

ulusalkanal.com.tr

# abdullah gül # tayyip erdoğan # fethullah gülen # akit # Lenin # dershane # Hitler # Heykel # herkul.org # stalin # sezar # napolyon # kuran # karun # garaz # fem # osman şimşem