Ertem Şener neden ekrana çıkmadı, Beyaz TV'den kovuldu mu? Beyaz Futbol'u kim sunacak?

Beyaz TV'de Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarını sunan Ertem Şener görevi bıraktı. Ertem Şener, Sinan Engin, Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdulkerim Durmaz ile program yapıyordu. Beyaz TV'de por müdürlüğü ile birlikte Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarındaki görevinden istifa eden Ertem Şener’in yerine Onur Yıldız getirildi

Ertem Şener neden ekrana çıkmadı, Beyaz TV'den kovuldu mu? Beyaz Futbol'u kim sunacak?

7 yıldır Beyaz TV Spor Müdürü olarak görev yapan Ertem Şener, aynı zamanda Beyaz TV'de Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı programlarını sunuyordu.

Ertem Şener hem spor müdürlüğü görevinden istifa etti hem de hazırlayıp sunduğu programları bıraktı.

Ertem Şener, 2013 yılından çalıştığı Beyaz TV'deki odasını toplayarak kanaldan ayrıldı.

Ertem Şener, kovulma iddialarını yalanlayarak 'Ben istifa ettim' dedi.

Şener, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kamuoyuna açıklamam; Gördüğüm lüzum üzerine Beyaz Tv ile bugün "KENDİ İSTEĞİMLE" yollarımı ayırdım. Beyaz Futbol ve Derin Futbol'a bundan sonraki yayın hayatında başarılar dilerim. Sn. Osman Gökçek'e 9 yıldır gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkürlerimi borç bilirim."

Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarını sunan Ertem Şener, Sinan Engin, Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdulkerim Durmaz ile program yapıyordu.

Beyaz TV spor servisinde görev alan Onur Yıldız'ın spor müdürlüğüne getirildiği ve Ertem Şener'in yerine Beyaz Futbol programını sunacağı belirtildi.

Yıldız, kişisel Instagram hesabının hikâye bölümünden "Bu gece 23.30'da Beyaz Futbol'da Sinan Engin ile karşınızdayız" şeklinde paylaşım yaptı.

ulusal.com.tr

# beyaz tv # rasim ozan kütahyalı # Ahmet Çakar # sinan engin # Ertem Şener # derin futbol