Ender, Şahika’yı mahvedecek! Yasak Elma'da neler oldu? Yasak Elma 74. bölüm fragmanı izle…

Reyting savaşında her hafta zirveyi zorlayan Yasak Elma bu hafta Şahika elde ettiği gücü herkesin gözüne sokmak ister. Fakat karşısında Ender ve Halit vardır ve olacaklardan haberdar değildir! Yasak Elma dizisinin 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 73. bölüm özeti...

Ender, Şahika’yı mahvedecek! Yasak Elma'da neler oldu? Yasak Elma 74. bölüm fragmanı izle…

Yasak Elma'nın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız, şirkette Kerim adlı bir adamla tanışır. Kerim’in kendini beğenmiş tavırları istemsizce Yıldız’ı kendisine çeker.

Halit, eski gücüne yeniden kavuştuğunu öğrenince Şahika’dan intikam almayı aklına koyar. Kendisini sürekli rencide etmeye uğraşan Şahika’nın asistanı olur ve onun en yakınına girer.

Şahika şirkete yeni CEO alır o da Kerim’dir. Şahika, Kerim’den hoşlanır ve ona yanaşmaya çalışır. Bu sırada Ender’de Halit’in ne işler karıştırdığını anlamaya çalışmaktadır.

Nadir'in mirasına konduktan sonra otoritesini güçlendirmek isteyen Şahika'nın daha da acımasız planları gün yüzüne çıkar. Ender’i öldürmenin zamanı geldiğini düşünen Şahika, Ender’e akıl almaz bir plan kurar. Ender ölümle burun burunadır.

YASAK ELMA 74. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# Yasak Elma # Halit # ender # Yasak Elma fragman # şahika # Yasak Elma izle