Futbol maçları seyircisiz oynanacak

Türkiye Futbol Federasyonu, "sınırlı sayıda" seyirci kararı sonrası tavsiyede bulunan Bilim Kurulu'na uydu. Süper Lig'de yeni sezonun ilk yarısında maçların seyircisiz oynanmasına karar verildi.

Futbol maçları seyircisiz oynanacak

Süper Lig'de yeni sezon heyecanı başlıyor. İlk düdük 11 Eylül'de çalacak. Sezon seyircisiz başlayacak.

Ligin başlamasına sayılı günler kala Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan merakla beklenen seyircili maçlar konusunda önemli bir açıklama geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu, geçtiğimiz hafta konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Buna göre, futbol müsabakaları tribün kapasitesinin yüzde 30'u kadar seyirciyle oynanacaktı. Ancak Bilim Kurulunun tavsiyesine uyuldu.

TFF, 2020-2021 sezonunun ilk devresinde lig maçlarının seyircisiz oynanmasına karar verdi. Açıklamada, Bilim Kurulu tavsiyesi ile karar alındığı vurgulandı.

Öte yandan Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, kasım ayında İstanbul'da yapılacak olan Formula 1 yarışlarının seyircili olacağını duyurmuştu. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'ndan da basketbol karşılaşmalarının seyircili oynanacağına dair açıklama gelmişti. Gözler bu spor dalları ilgili verilecek yeni bir karara çevrilmiş durumda...

ulusal.com.tr

# süper lig # TFF # seyirci