Sağlıkçı babalar iş başında

Kovid-19 salgını ile mücadelenin fedakar kahramanları, Babalar Günü'nde de mesai başındaydı. Onlar bu özel günde sevdiklerinden ayrı kalsa da kendilerini adadıkları görevleri için mücadele vermenin gururunu yaşadı.

Sağlıkçı babalar iş başında

Kovid-19 salgının fedakar savaşçıları, sağlık ordumuzun kahramanları, Babalar Günü'nde de mesai başındaydı.

Sağlık çalışanları, salgına karşı mücadelede mesaisini sürdürüyor. Bu özel günü sevdiklerinden uzak geçirmenin burukluğunu ama en çok da kutsal bildikleri görevlerinin başında olmanın gururunu yaşadılar.

MERSİN'DE MESAİ BAŞINDALAR

Doğu Akdeniz'in sağlık üssü Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık çalışanı babalar, hastalarını iyileştirebilmek için canları pahasına çalışıyor.

Olası bulaş riskini aile bireylerine taşımamak için her türlü fedakarlığı yapıyorlar. "Babalık" duygusunu en özel hissettikleri günde de Kovid-19'la savaşan hastaları için mesai yaptılar.

FİLYASYON EKİBİ YURTTA AİLELERİNDEN UZAKTA

İzmir'de salgın ile mücadelede ön safta yer alan filyasyon ekibi de, Babalar Günü'nü çocuklarından ve babalarından uzakta geçirdi.

Ekipte görevli babalar ile çocukları için bugün, çok daha anlamlı ve farklı geçti.

Eşlerine, çocuklarına ve yakınlarına virüs bulaştırmamak için kendilerine tahsis edilen yurtlarda kalıyorlar. Sağlık çalışanları çocuklarıyla özlemlerini görüntülü konuşarak giderdi.

Bizler için canla, başla ve görev aşkıyla çalışıyorlar. Sağlık çalışanlarının bizlerden tek bir isteği var.

ulusal.com.tr

# babalar günü