Su altının sihirli dünyası bu akvaryumda

Dünyanın en büyük tünel akvaryumu Antalya Akvaryum. 10 binin üzerinde deniz canlısı ve 40 tematik akvaryumu ile ziyaretçi akınana uğruyor. “Güvenli Turizm” belgesi almaya hak kazanan bu mavi cennet, salgın tedbirleri altında ziyaretçilerini bekliyor.

Su altının sihirli dünyası bu akvaryumda

Okyanusların, denizlerin, nehirlerin canlılar dünyasında eşsiz keşiflerin adresi AntalyaAkvaryum, turizmin başkentinin kalbinde yer alıyor. Türkiye’nin en çok ziyaretçi ağırlayan alternatif turizm işletmelerinin başında geliyor.

Salgın sürecinde uzun süre kapalı kalmasının ardından aldığı en üst düzey tedbirlerle yerli yabancı ziyaretçilerini ağırlıyor. “Güvenli Turizm” belgesi almaya hak kazanan Antalya Akvaryum, salgın tedbirleriyle misafirlerini bekliyor.

Dünyanın en büyük akvaryum yerleşkelerinden biri olan Antalya Akvaryum, su altının sihirli dünyasına kapı aralıyor. Genel Müdür İsmail Arık, yeni turizm sezonuna da hazır olduklarını söyledi.

Arık, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle, kolluk kuvvetlerine 21 Mart’a kadar ücretsiz hizmet vereceklerini belirtti.

10 binin üzerinde deniz canlısı, 40 tematik akvaryumu, 131 metre uzunluğa 3 metre genişliğe sahip tünel akvaryumuyla bu mavi cennet, konuklarını unutulmayacak yolculuklara çıkarıyor.

# su # türkiye # antalya # Deniz # cennet # akvaryum # okyanus # çanakkale zaferi # tünel # turizmin başkenti # şehitler günü