PKK/PYD'lilerin eylemine katılan Emre Uslu protesto edildi

Kumpas davalarında kritik roller üstlenen F tipi örgüt kalemlerinden Emre Uslu, Amerika'da PKK'lıların Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a karşı düzenlediği eylemde ortaya çıktı. Ancak Uslu o eylemde Türkler tarafından protesto edildi. Kendisine yönelik tepkileri de kendi kamerasıyla kaydetti.

Elinde cep telefonuyla PYD/YPG/HDP, yani PKK'lıların Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için yaptıkları protestoya katılmıştı. Ancak kendi protesto edildi. O anları da elindeki kamerayla saniye saniye kaydetti.

PKK'lılar, Erdoğan'ın Amerika'da kaldığı otelin önünde protesto ediyordu. Kumpas davaları sürecinde hem emniyet içinde hem de medyada kritik roller üstlenen Emre Uslu da eyleme katıldı.

Uslu aldı eline telefonunu eylemi görüntülemeye başladı. Bazılarının elinde PKK, bazılarında KDP, bazılarda da Amerika bayrağı vardı.

O sırada bir Türk, Emre Uslu'yu fark etti. Ve Uslu'ya tepki göstermeye başladı.

Telefonu kapatmayı unutan Uslu, kendisine yönelik eylemi saniye saniye kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Brookings Enstitüsü'ndeki programı sırasında da salona F tipi örgüte yakın yazarlardan Adem Yavuz Arslan salona girdi. Erdoğan'ın korumaları Arslan'ı salon dışına çıkarmak istedi.

Ancak Amerikalı güvenlik görevlileri araya girdi. Amerikalıların sırtını sıvazladığı Fethullahçı Adem Yavuz Arslan bir süre salonda kaldı. Ancak daha sonra korumalar Arslan'ı dışarı çıkardı.

Arslan, Brookings Enstitüsü başkanı tarafından yeniden içeri alınmak istendi. Ancak korumalar izin vermedi.

ulusalkanal.com.tr

# pkk # pyd # Emre Uslu