Servis şöförüyle kaçan Naciye Gül Esra Erol'da programına katıldı... Esra Erol'da 21 Ocak izle...

46 yaşındaki servis şöförüyle kaçarak evlenen 20 yaşındaki Naciye Gül, bugün canlı yayına katılarak konu hakkında ilk defa konuştu.

Servis şöförüyle kaçan Naciye Gül Esra Erol'da programına katıldı... Esra Erol'da 21 Ocak izle...

20 yaşındaki üniversite öğrencisi Naciye Nur Agil'i arayan anne baba kızlarının 46 yaşındaki Ziyarettin Agil ile kaçırıldığını iddia etti. Daha sonra ise kızlarının zorla evlendirilip fuhuşa sürüklenmeye çalışıldığını iddia etti.

Kızları Naciye Gül ise olaylardan sonra ilk kez bugün canlı yayına katıldı. Aile kızlarını görünce gözyaşlarına boğuldu. Çocuklarıyla hasret gideren anne baba kızlarını bir an olsun yanından ayırmak istemedi.

Bu sahneleri izleyen stüdyodakiler Esra Erol dahil gözyaşlarını tutamadı. Naciye'nin annesi kızına eve dön çağrısı yaptı.

3 yıl önce 18 yaşındayken okula giderken servis şöförü olan Ziyarettin Agil ile ilişki yaşamaya başlayan Naciye, aralarındaki büyük yaş farkının olduğunu söyledi.

Aralarında Kadir Memiş gibi arkadaşlarınında bulunduğu kişilerin savcılığa ifade vermesiyle tüm ayrıntılarıyla konuşulan mesajlar ortaya atıldı.

Daha sonra seyircilerin mesaj atmasıyla Naciye'nin gözündeki morluk fark edildi. Daha sonra Naciye, babasından üniversite içerisinde şiddet gördüğünü söyledi.

Babası ise sınava girdikten sonra kızının değiştiğini ve görüşmek istediğini fakat kızının arkadaşlarının arkasına saklanmasıyla sinir krizi geçirdiğini söyleyerek özür diledi.

Naciye, kocasıyla ilişkisi sorgulanmaya devam edince yayını terk etti.

ulusal.com.tr

# Esra Erolda