Bu hafta 6 film vizyona girecek

Bu hafta 6 film vizyona girecek. İşte vizyondakiler..

Sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 6 film vizyona girecek.

Alpgiray Uğurlu'nun senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği "Enkaz", bir deprem sonrasında yaşananları anlatıyor. İstanbul'un büyük kısmını yıkıntılar altında bırakan bir depremde betonların altında kalan Nisa, enkazdan kendi çabasıyla kurtulmaya çalışır.

"John Wick 2" izleyici ile buluşacak. Eleştirmenlerce, 2014 yılının başarılı aksiyon filmlerinden biri olarak gösterilen John Wick'in devam filmi. John Wick, emekli olmuş ve tetikçilikten uzak bir hayat kurmuştur. Fakat Wick işine geri dönmek zorunda kalır ve bir anda dünyanın sayılı tetikçilerini karşısında bulur.

"Çakı Gibi" ABD yapımı dram ve komedi karışımı bir film. Filim ıssız bir adada intihar etmek üzereyken bulduğu bir ceset ile yeniden hayata tutunan Hank adındaki bir gencin hikayesini konu ediniyor.

"İsra ve Sihirli Kitap" Belçika yapımı fantastik-macera filmi. Filim okul gezisi ile bir kütüphaneye ziyarete giden ve orada kütüphanenin gizemli bir bölümüne ulaşan 9 yaşındaki bir çocuğun burada şahit olduğu gizemli olayları konu alıyor.

E. L. James'in çok satan roman serisinin sinemaya uyarlanan ikinci filmi "Karanlığın Elli Tonu", da izleyici ile buluşacak. Filimde Christian ve Ana'nın tutku ve tehlike arasında gidip gelen ilişkisini anlatıyor.

"Lego Batman Filmi" animasyon türünde. Çok bencil bir karaktere sahip olan ve yıllardır yalnız yaşayan Batman, bu Lego filminde yanına aldığı Robin ile kendini yeniden keşfetme yolculuğuna çıkacak.

ulusalkanal.com.tr