Kemal, Oya'nın oyununu öğreniyor! Yemin 218. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 219. bölüm fragmanı izle..

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 31 Mart Salı günü, 217. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 218. bölüm izle... Yemin 219. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 219. bölüm fragmanı izle... Kanal 7'de her gün yayınlanan Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor?

Kemal, Oya'nın oyununu öğreniyor! Yemin 218. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 219. bölüm fragmanı izle..

Yemin dizisinde dün; Reyhan Emir’e olan kırgınlığı yüzünden onunla konuşamaz. Acısının üzerine bir de kırgınlık eklenince iyice çıkmaza giren Reyhan ne yapacak?

Reyhan üzerine binen yüklerin ağırlığında ezilmektedir. Neye üzüleceğini şaşırmış bir vaziyetteyken Emir’e olan kırgınlığından ötürü ondan da teselli bulamaz. Reyhan’ın yüklerinden kurtulmak için duygusal hesaplaşmaya ihtiyacı vardır. Bu hesaplaşma için yalnız kalmak isteyen Reyhan boynundaki kolyeyle tehlikeyi üzerine çekmektedir.

Hakimin sürpriz kararı ile herkes şaşkına dönmüştür. Mahkeme uzman görüşüne gerek gördüğünden Narin ile Kemal’i aile terapistine gönderir. Narin ile Kemal, terapisti ikna edip uzman raporunu alabilecekler mi?

YEMİN 218. BÖLÜM İZLE

YEMİN 219. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ulusal.com.tr

# yemin # yemin izle # Yemin fragman # Yemin kemal narin # Yemin reyhan emir