Hadi 16 Şubat 2019 Cumartesi bugün 20.30 20 bin lira ödüllü TV+ Plus Belgesel Gecesi joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı (Büyük kedi-kaplan-330 kilo)

Popüler para ödüllü mobil canlı bilgi yarışması Hadi tarafından bugünün yarışmasının TV+ Plus Belgesel Gecesi olduğu belirtildi. Ödül 20 bin lira olarak açıklandı. Bugün toplamda 50 bin adet jokerin dağıtılacağı ifade edildi TV+ Plus tarafından bugünkü yarışmanın ipucu sorusunun "Hem güzelliklerine hem güçlerine hayran olduğumuz büyük kedilerin en büyüğü hangisi?" olduğu paylaşıldı. Sorunun yanıtı da National Geographic'ten geldi. National Geographic tarafından yapılan paylaşımda, "Büyük kedi ailesinin en büyüğü olan kaplanların beden ağırlıkları yaklaşık 330 kg’dır" bilgileri verildi. 30 bin adetle sınırlı olduğu belirtilen joker kodu paylaşıldı

Hadi 16 Şubat 2019 Cumartesi bugün 20.30 20 bin lira ödüllü TV+ Plus Belgesel Gecesi joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı (Büyük kedi-kaplan-330 kilo)

Hadi tarafından bugünkü 20.30 yarışmasının belgesel gecesi olacağı paylaşıldı.

20 bin lira ödüllü yarışmanın 50 bin adetle sınırlı jokeri olacağı da aktarıldı.

HADİ'DEN İPUCU SORUSU AÇIKLAMASI

TV+ Plus Belgesel Gecesi yarışmasının ipucu sorusu büyük kedilerden geliyor.

Hadi tarafından yarışmanın ipucu sorusuna dair, “hadi bu akşam TV+ Belgesel Gecesi’yle 20:30’da! Ödül TV+ katkılarıyla 20.000 TL! Bu akşam belgesel gecesine hazır mısın hadici? İpucumuz da belgesellerden geliyor İpucu için hemen TV+ instagram hesabına git ve ipucunu not etmeyi sakın unutma! Yarışmada herkesten bir farkın olsun! Hadi, acele et” açıklaması yapıldı.

TV+ PLUS'TAN PAYLAŞIM

TV+ Instagram hesabından da şunlar denildi:

"Hadiciler toplanın, bu akşamki TV+ Belgesel Gecesi için ipucu geliyor! Hem güzelliklerine hem güçlerine hayran olduğumuz büyük kedilerin en büyüğü hangisi? Araştırarak vakit kaybetme, cevap @natgeotvturkiye’nin son postunda"

NATIONAL GEOGRAPHIC'TEN İPUCU SORUSUNUN CEVABI

National Geographic tarafından, Hadi'nin bugünkü 20.30 TV+ Plus Belgesel Gecesi'nin ipucu sorusunun yanıtı paylaşıldı.

Yapılan bildirimde şu bilgiler verildi:

“Hadi Belgesel gecesi 20.30’da başlıyor; işte bu geceki oyun için bir ipucu: Büyük kedi ailesinin en büyüğü olan kaplanların beden ağırlıkları yaklaşık 330 kg’dır. Jokeri kaçırmamak için @tvplus’ı takip etmeyi unutma.”

HADİ JOKER KODU

30 bin adetle sınırlı olduğu belirtilen joker kodu paylaşıldı.

# hadi # kaplan # NATIONAL Geographic # hadi ipucu sorusu # hadi joker kodu