Gülerce: Tehdit altındayım

Gözaltına alınıp savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılan eski Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, cemaat tarafından ölümle tehdit edildiğini açıkladı. F Tipinin twitter sözcüsü Fuat Avni tarafından hedef gösterildiğini belirten Gülerce, "paralel yapı her türlü provakasyonu yapabilir" dedi.

Gülerce: Tehdit altındayım

F tipi operasyonda gözaltına alındıktan sonra savcılık kararı ile serbest bırakılan eski Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, cemaat tarafından ölümle tehdit edildiğini duyurdu.

Cemaatin twitter sözcüsü olarak bilinen Fuat Avni, operasyonla ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Avni, Gülerce'nin savcılık ifadesinde cemaatin esnaf ve iş adamlarının bilgisini verdiğini iddia ederek 25 Aralık'ta yeni bir operasyon yapılacağını belirtti.

Konu ile iligili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Gülerce, F tipi'nin tweeter sözcüsü Fuat Avni tarafından hedef gösterildiğini söyledi.

Fuat Avni'nin Pensilvanya merkezli bir istihbarat merkezi olduğunu kaydeden Gülerce, "Pensilvanya beni hedef göstermektedir "dedi.

Fuat Avni'nin paylaşımlarını ifitira olarak niteleyen Gülerce, hayati tehdit altında olduğunu belirtti. "Türkiye'nin nasıl bir tehlike ile karşı karşıya olduğumuzu şimdi daha iyi anlıyorum" diyen Gülerce, Allah korkusu kalmamış Paralel Yapı her türlü provokasyonu yapabilir ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

# cemaat # zaman gazetesi # tehdit # f-tipi # hüseyin gülerce # paralel yapı