Düğünden cenazeye

Hayatlarını birleştirmek istediler, ancak trafik kazası onları ayırdı. Adana'da düğün yaptıktan sonra Mardin'e dönmek isteyen aile Osmaniye'de kaza yaptı. Gelinin de aralarında bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetti. Damatla birlilkte 10 kişi de yaralandı.

Hayatlarını birleştirmek istediler, ancak trafik kaza onları ayırdı. Adana'da düğün yaptıktan sonra Mardin'e dönmek isteyen aile Osmaniye'de kaza yaptı. Gelinin de aralarında bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetti. Damatla birlilkte 10 kişi de yaralandı.

Düğüne katıldılar, eve dönüş yolunda gelin hayatını kaybetti, damat yoğun bakım alındı.

Adana'da düğün yaptıktan sonra gelini alıp Mardin'e gitmek isteyen aile Osmani'yenin Bahçe ilçedinde talihsiz bir kaza yaşadı.

16 kişiyi taşıyan minibüs henüz bilinmeyen bir nedenle sebze yüklü kamyona arkadan çarptı. Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, polis ve çok sayıda ambulans sevk edildi.

Kazada, gelin Maşallah Yiğitat ile birlikte 7 kişi hayatını kaybetti, damat Sedat Altuğrul ile birlikte 10 de kişi yaralandı. Adı açıklanmayan kamyon şoförü ise kazayı yara almadan atlattı.

Yaralılar, ambulanslarla Osmaniye ve Gaziantep'teki hastanelere kaldırıldı.

Şanlıurfa'da meydana gelen kazada ise koyun sürüleri telef oldu. Diyarbakır yönünden giden ticari araç, Siverek-Diyarbakır karayolunda karşıya geçen koyun sürüsünün içine daldı. Kazada 100 koyun telef oldu. Aracın şoförü ve yanındaki bir kişi yaralandı.

ulusalkanal.com.tr

# kaza # trafik kazası