Kahraman 3 şehide veda

Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Emre Sarıtaş, İstanabul'da son yolculuğuna uğurlandı. Hakkari ve Şırnak'ta ise 2 güvenlik görevlisi şehit oldu.

Kahraman 3 şehide veda

Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Emre Sarıtaş, İstanabul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Sarıtaş, Nusaybin'deki operasyonlara katılmış, PKK'lıların yola döşediği bombanın infilak etmesiyle şehit olmuştu. Trabzonlu olan Sarıtaş için ilk tören, Ataköy 5. Kısım Camii'nde düzenlendi.

Uzman çavuş ardından Silivri'ye gönderildi, şehidi binlerce yurttaş karşıladı. Helallik alınmasının ardından Sarıtaş, Silivri Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.

Emre Sarıtaş, sosyal medya hesabından son olarak "Selam TÜRK'ün bayrağına…" başlığıyla ay yıldız figürününün bulunduğu bu fotoğrafı paylaşmıştı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki çatışmalarda şehit olan Komiser Yardımcısı Mustafa Sezgin de törenin ardından memleketine uğurlandı.

Şırnak'ta süren operasyonlarda ise PKK'lıların açtığı ateş sonucu bir askerimiz şehit oldu.

Bu görüntülerse Jandarma Uzman Çavuş Emre Tunca'ya ait. Tunca, 21 Mart'ta Nusaybin ilçesinde PKK'lıların saldırısında şehit olmuştu.

Kahraman mehmetçiğin operasyon sırasında çekilen görüntüleri amatör kamera tarafından kaydedildi. Görüntülerde Tunca'nın PKK'ya karşı mücadelesi yer alıyor.

ulusalkanal.com.tr

# veda # kahraman şehitler