Şamil Tayyar'dan dikkat çeken iddia

Rahmi Turan'ın "Muharrem İnce" iddiası sonrası Şamil Tayyar'dan dikkat çeken açıklama. Ak Parti 26. dönem Milletvekili Şamil Tayyar "Külliyedeki CHP’li yalanı, Rahmi Turan’dan önce Uğur Dündar, Candaş Tolga Işık gibi çok sayıda gazeteciye ulaştırıldı." dedi.

Şamil Tayyar'dan dikkat çeken iddia

Türkiye günlerdir Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın “Saray’da Erdoğan ile görüşen CHP’li” yazısını konuşuyor.

Sözcü'ye konuşan Rahmi Turan o ismin Muharrem İnce olduğunu iddia etti.

Turan, kaynağının kendisine o ismin Muharrem İnce olduğunu söylediğini belirtti. Muharrem İnce'den Beştepe'ye çıktığı iddiasıyla ilk açıklama geldi. İnce, "Bunun benim üzerimden parti içi muhalefete yönelik bir operasyon olduğunu ve bunun Genel Merkezin mutfağında bir çete tarafından pişirildiğini biliyordum. Tahminlerimde yanılmadım." dedi.

Şamil Tayyar'dan dikkat çeken iddia

Ak Parti 26. dönem Milletvekili Şamil Tayyar'dan "Külliyedeki CHP’li yalanı, Rahmi Turan’dan önce Uğur Dündar, Candaş Tolga Işık gibi çok sayıda gazeteciye ulaştırıldı." dedi.

Tayyar, "Külliyedeki CHP’li yalanı, Rahmi Turan’dan önce Uğur Dündar, Candaş Tolga Işık gibi çok sayıda gazeteciye ulaştırıldı. Zokayı sadece Turan yuttu. Aracılar arasında CHP’li isimler var. Bu gazetecilerin gerçeği açıklamaları artık namus borcudur. Bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

# chp # muharrem ince # uğur dündar # Rahmi Turan # şamil tayyar # candaş tolga ışık