2020 Ziraat Bankası emekli promosyonu ne zaman yatacak? Emekli promosyon ne kadar yatacak?

Emeklililerin 3 yıl için verdiği emekli maaşı taahhütünün bu ay sonuna gelindi. Belirli bir ücret karşılığında bankalardan taahhütlerini yenileyen emeklilerin ne kadar promosyon alacağı ise heyecanla bekleniyordu. 2020-2023 dönemi için SGK ile anlaşan bankalar, emeklilerin aldığı maaş ücretine göre 500-625 ve 750 lira tutarında promosyon vermesi kararlaştırıldı. Ziraat Bankası emekli promosyonlarını ne zaman ödeyecek?

2020 Ziraat Bankası emekli promosyonu ne zaman yatacak? Emekli promosyon ne kadar yatacak?

Ziraat Bankası'ndan promosyon talebini; Şubelerden, İnternet Şubesinden, Müşteri İletişim Merkezleri aracılığı ile başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca 4757’ye “PRO” yazıp bir boşluk bırakıp “TCKN” nizi yazarak SMS göndermeniz halinde veya ATM'lerden ön onay vermeniz durumunda Müşteri İletişim Merkezi tarafından aranarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Promosyonunuzu hangi tarihte alacağınızı ise buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Promosyon ödemelerininde; SGK Başkan Vekili Yılmaz, emekli aylığı 1500 liraya kadar olan emeklilere 500 lira, 1500-2 bin 500 lira arasında olanlara 625 lira, 2 bin 500 lira üstündekilere de 750 lira tutarında promosyon ödenmesinin kararlaştırıldığını bildirmişti.

ulusal.com.tr

# Ziraat Bankası # emekli promosyonu # emekli promosyonu ne zaman yatacak