Üst üste 6. galibiyet

Beko Basketbol Ligi'nde Anadolu Efes'e konuk olan Fenerbahçe Ülker, rakibini 73-64'lük skorla yenerek üst üste 6'ıncı galibiyetini aldı.

Üst üste 6. galibiyet

Beko Basketbol Ligi’nin 17'nci haftasında zirve mücadelesi veren Anadolu Efes ile Fenerbahçe Ülker, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe Ülker 73-64 yenerek Lig'de üst üste 6'ncı galibiyetini aldı. Anadolu Efes ise Lig'de oynadığı son 4 maçta 3'üncü yenilgisini aldı.

Anadolu Efes karşılaşmaya 5-0’lık seriyle başlarken, Bjelica ile rakibine cevap vermekte gecikmeyen Fenerbahçe Ülker 10-5 öne geçti. Sarı-lacivertliler ilk çeyreği 21-14 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci çeyreği karşılıklı basketlerle başladı. Ev sahibi ekibin farkı eritmesine izin vermeyen Fenerbahçe Ülker soyunma odasına da 40-33 önde gitti.

İkinci yarıya iki takım da hücumda etkili başladı. Kısa sürede üstünlük kuran sarı-lacivertliler farkı 23 sayıya kadar çıkardı ve son çeyreğe 62-43 önde girdi.

Fenerbahçe, son çeyreğin son 5 dakikasına 68-50 üstün girdi. Anadolu Efes son 30 saniyeye girilirken farkı 6 sayıya kadar indirmesine rağmen kalan bölümde oyunun kontrolünü elinde tutan sarı-lacivertliler salondan 73-64 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Ülker’de Ömer Onan, 17 sayıyla sahanın en skorer ismi oldu.

ulusalkanal.com.tr

# fenerbahçe # galibiyet # basketbol # beko basketbol ligi # anadolu efes