İrfan ateşe atlıyor! Babil 7. bölümde neler oldu? Babil 8. bölüm fragmanı izle!

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen Babil dizisinde neler yaşandı? Babil 8. bölüm fragmanı izle... Babil 7. bölüm özeti... Deniz ameliyat olabildi mi?

İrfan ateşe atlıyor! Babil 7. bölümde neler oldu? Babil 8. bölüm fragmanı izle!

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Babil'de dün akşam;En yakın arkadaşı tarafından sırtından vurulan İrfan, Egemen’le yüzleşir. Egemen ise kendince haklı sebeplerini sıralar. Egemen, parayı bulduğunda tüm ailesi ona geri dönmüş mutlu bir hayata kavuşmuştur fakat İrfan'ın kaçıp gitmek istemesi Egemen'in yeni mutlu hayatını baltalar. Egemen yaptığını haklı çıkartmak içinse Deniz'in doktorunu İstanbul'a getirtir ve bu başarıyı da İlay'a yükler.

Deniz’in ameliyatı için zaman daralırken, Süleyman verdiği borcu geri almanın peşine düşer. İlay, parayı bulup borçlarını ödemeleri için İrfan ve Egemen’i bir araya getirmeye çalışır. Fakat Egemen, İrfan'ın kırmızı çizgisini de geçerek, durumu kötü olan insanları da kandırmaya başlar.

Hakan’ın Ayşe’ye olan duyguları konusunda ciddi olduğunu fark eden Kudret, Ayşe’yi daha yakından tanımanın yollarını arar. Fakat Ayşe yanına kolay yaklaşılacak birisi değildir. Kudret her adım attığında Ayşe ile ilgili başka bir yalana inanmaktadır.

İrfan, Egemen’in yaptığı büyük hainliği sindiremez ve atışmaya devam ederler. Fakat Deniz için Egemen ile birlikte çalışmaya devam eder.

Fakat İrfan'ın karşısına Süleyman'dan daha kötü birisi çıkacaktır! İrfan'ın oğlu! Deniz, bütün bu aksilikler içinde sağlığına kavuşabilecek mi?

BABİL 8. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# Babil eda