Gazilerimize alçak saldırı

Bölücü terör örgütü PKK ile mücadele eden gazilerimiz Ankara’da trafik magandalarının saldırısına uğradı. Muzaffer Oktay ve İbrahim Kızılkaş isimli 2 gazi, 2 yaşındaki çocuklarıyla birlikte trafikte yaşanan tartışma sonrası öldürülesiye darp edildi. Gaziler hastanede tedavi altına alınırken, olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Terörle mücadele eden gazilerimize saldırdılar. 2 yaşındaki çocuğu bile öldüresiye darp ettiler.

PKK ile mücadele sonucunda kollarını ve bacaklarını kullanamayan gazilerimiz Ankara’da trafik magandalarının saldırısına uğradı.

Olay, dün akşam saatlerinde Eskişehir yolu üzerinde meydana geldi. Gazi ve aileleri engelliler için özel yapım otomobille seyahat ediyorlardı. Arabanın içinde sol bacağını kullanamayan gazi İbrahim Kızılkaş ile belden aşağısı tutmayan arkadaşı gazi Muzaffer Oktay vardı. Otomobilde İbrahim Kızılkaş'ın, 2 yaşındaki çocuğu Ada Kızılkaş da bulunuyordu. Magandalar çocuğa bile saldırdı.

Gaziler Eskişehir yolunda ilerlerken plakası belirlenemeyen bir ticari araç yol verme tartışması yaşadı. Bir AVM'nin önünde ticari araçla önlerini kesen 4 kişi gazi ve ailelerinin bulunduğu otomobili tekmelemeye başladı.

Saldırganlardan kaçan gazilerin bulunduğu otomobil yaklaşık 3 kilometre sonra yol kenarındaki bir benzin istasyonuna girerek buraya sığınmak istedi. Ancak arkalarından takip eden 4 maganda, ticari araçlarından inerek gazilerin bulunduğu otomobilin camlarını kırmaya başladı. Magandalar gazileri otomobilin dışına çıkartarak darp etti.

Hastanede tedavi altına alınan gaziler Güneydoğuda PKK ile mücadele etti.

Belden aşağısı tutmayan Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay 2015 yılında Mardin Artuklu'da terör örgütü ile girilen çatışmada gazi oldu. Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş da 2016 yılında Kars Sarıkamış'ta teröristler ile girilen çatışmanın ardından sol bacağını kullanamaz hale geldi.

Olayın ardından Etimesgut Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gazileri darp eden 5 saldırganı gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

ulusal.com.tr

# pkk # gaziler # alçak saldırı