Pınar Gültekin davasında yeni gelişme

Muğla'da katledilen Pınar Gültekin'in davasında yeni bir gelişme yaşandı. Cemal Metin Avcı’nın, iddialarının hedefindeki eski Muğla Cumhuriyet Savcısı D. Y. açıklamalarda bulundu. Avcı'nın, Pınar Gültekin ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği D. Y. ''Bir genç kızı vahşice katledip arkasından iftiralarla cezasını hafifletmeye çalışan bu caniye hukuk önünde hesap soracağım'' dedi.

Pınar Gültekin davasında yeni gelişme

A Haber'in haberine göre Pınar Gültekin davasında yeni bir gelişme kaydedildi.

Eski Muğla Cumhuriyet Savcısı D. Y konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Katil zanlıCemal Metin Avcı'nın haksız tahrik indiriminden yararlanmak için hayal ürünü iddialar ortaya attığını belirten D. Y., "Bir caninin işlemiş olduğu böyle bir vahşete adımın karıştırılması ile ilgili bu cani hakkında hak arama özgürlüğü çerçevesinde hukuki yollara başvuracağım. Bu tip haberler kadın cinayetlerini meşrulaştırmaya yarar, bu tip davalarda iddiayı haberleştirirken toplumsal hassasiyeti gözeterek daha dikkatli bir dil kullanması gerektiği düşünüyorum. Benim şahsımdan öte bu zavallı kızcağızın vahşice katledilmesini, bu gibi kurgu iddialarla hafifletilmeye çalışmasına büyük tepki gösteriyorum. Bir genç kızı vahşice katledip arkasından iftiralar ile cezasını hafifletmeye çalışan bu caniye hukuk önünde hesap soracağım" dedi.

# açıklama # muğla # gündem # kadın # pınar gültekin # Kadın Cinayetleri # zanlı # gelişme # cemal metin avcı # Pınar Gültekin davası # Pınar Gültekin katili