Şehit babası oğlunun şehit maaşını Vatan Partisi'ne bağışladı

Ulusal Kanal'da Osman Erbil'in sunduğu Seçim Zamanı programının konuğu Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tayfun İçli idi.

Programın 2. bölümüne telefon ile bağlanan şehit babası Hayri Kırıcı, Hakkari Dağlıca’da meydana gelen helikopter kazasında ağır yaralanarak GATA’ya kaldırılan ve sonra şehit olan Yüzbaşı Barış Kırıcı’nın şehit maaşını Vatan Partisi'ne bağışlayacağını söyledi.

Ulusal Kanal canlı yayına telefon ile bağlanan Kırıcı, "Okulda sadece Vatan sevgisi öğretilir. Ülkemizde terör olayları tamamen sıfırlanmışken, AKP'nin izlediği politikalar gereği terör arttı. Şu anda ülke ortasından bölünüyor. Apo ile ben de mücadele ettim, PKK ile ben de çatıştım. Apo'yu yakalayanlar, Apo'yu sorgulayanlar, Apo'yu yargılayanlar Vatan Partisi'nde" dedi.

Kırıcı şunları söyledi: "Vatan sevgisi için bu partideyiz. Şu anda ikisi de birbirinden değerli iki tane konuğunuz var. Şu anki şartlarımız bence büyük Atatürk'ümüzün 19 Mayıs'ta Samsun'a çıkması zamanındaki şartlardan daha kötü. Vatan tamamen satıldı. Olayı iyice minimize edelim, bir ev boyutuna getirelim. Tuvaleti satılmış, banyosu satılmış, yatak odası satılmış, elektriği, suyu satılmış, daha ben ev sahibiyim denemez. Bu uğurda Vatan Partisi'ne bir hazine desteği yok. Herhangi bir medya desteği, iş adamları desteği yok. Vatanımıza sahip çıkmamız gerektiğine inanıyorum. Oğlum rüyalarıma giriyor 'Baba sen de bir şeyler yap' diyor. Oğlumun olayından sonra rahatsız oldum. Ben Bandırma Vapuru'ndayım. Ben de vatanımın kurtulması için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım."

Adil Can Sivrikaya

ulusalkanal.com.tr

# osman erbil # yaşar okuyan # tayfun içli # şehit babası Hayri Kırıcı