Sevgilisinin eşi Ece Erken'i ifşa etti: Gece yarısı arabalara saldırdı

Ünlü sunucu Ece Erken, evli avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı aşk ile gündeme oturmuştu. Mahmutyazıcıoğlu'nun boşanma aşamasında olduğu eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, paylaştığı video ile Ece Erken'in arabalarına nasıl zarar verdiğini takipçileri ile paylaştı.

Sevgilisinin eşi Ece Erken'i ifşa etti: Gece yarısı arabalara saldırdı

Daha önce sevgilisi ile görüntüleri basına sızan ve ilişkisini saklamadan yaşamaya başlayan ünlü sunucu Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 9 aydır boşanma aşamasında olduğunu iddia etmişti.

Benan Mahmutyazıcıoğlu ise bu iddia üzerine, Instagram hesabından Ekim ayında çekilmiş fotoğraflarını paylaşıp bahsedilen aylar içerisinde birlikte olduklarını ispat etmişti.

Erken bu sefer ise Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun evinin önündeki park halindeki araçlara zarar verirken görüntülendi.

Benan Mahmutyazıcıoğlu Instagram hesabından güvenlik kameralarına yansıyan Erken'in arabalarına nasıl zarar verdiğini ve bunun üzerine kendine koruma kararı aldırttığını paylaştı.

Görüntülerde Erken'in arabası ile geldiği ve evin önünde park halinde duran iki araca zarar verdiği görülüyor.

Benan Mahmutyazıcıoğlu görüntülerin altına, "Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım... Unutmayın ki bir gün herkes yaşayacak, kimisi aldığı duaları kimisi de aldığı ahları... Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir" notunu düştü.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Benan Mahmutyazıcıoğlu (@benanmyo)'in paylaştığı bir gönderi (12 Mar, 2020, 4:06öö PDT)

ulusal.com.tr

# araba # ece erken # benan mahmutyazıcıoğlu