Aslı Bekiroğlu kimdir? Aslı Bekiroğlu nereli, kaç yaşında? Aslı Bekiroğlu'nun oynadığı dizi ve filmler hangileri

TV8'de yayınlanan Eser Yenenler Show'a ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu konuk oluyor. Programda eğlenceli vaktin geçmesi bekleniyor. Peki Aslı Bekiroğlu kimdir? Aslı Bekiroğlu nereli, kaç yaşında? Gülse Birsel'in de oynadığı Jet Sosyete dizisinin ünlü oyuncusu Aslı Bekiroğlu hakkında bilinenler

Aslı Bekiroğlu kimdir? Aslı Bekiroğlu nereli, kaç yaşında? Aslı Bekiroğlu'nun oynadığı dizi ve filmler hangileri

1996 yılında doğan genç oyuncu, İstanbul’da hayata gözlerini açmış ve çocukluğundan beri de İstanbul’da yaşıyor. İtalyan Lisesi mezunu olan Aslı Bekiroğlu, Bahçeşehir Üniversitesi, beslenme bölümünde eğitimine devam etmektedir.

Çocuk yaşlarından bu yana oyunculuğa karşı içinde büyük bir istek olan oyuncu, ekran macerasına ilk olarak reklam projeleriyle başladı. Sosyal medyada çekip yayınladığı birbirinden eğlenceli videoları, Twitter ve Instagram’da paylaşımlarıyla ise dikkatleri üzerine çekti. ‘Beni Böyle Sev’, ‘Mutluluk’ dizilerinde de yer alan Aslı Bekiroğlu, Gülümse Yeter isimli dizide Yasemin karakterine hayat verdi. Şimdi de Jet Sosyete dizisinde rol alıyor.

JET SOSYETE DİZİSİ

Jet Sosyete, senaryosu Gülse Birsel tarafından yazılan ve TV8'de yayımlanan Türk durum komedisidir. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği dizinin yönetmeni Hakan Algül'dü.

Özpamuk Tekstil'in sahibi Cengiz Özpamuk, oğlu Ozan'ı genel müdürlükten alır ve şirketin en alt kademesinde çalışan Yaşar Yüksel'i şirkete genel müdür yapar. Görevden alınan Ozan, Jetset Konakları'ndaki genel müdür villasını boşaltır ve yan villada oturan ailesinin yanına taşınır. Ayazağa'da bir gecekonduda yaşayan Yüksel ailesi ise Ozan'dan boşalan villaya yerleşir. Yaşar Yüksel moda sektöründe kendisini kanıtlamaya çalışırken ailesi sosyeteye girmeyi amaçlar.

# TV8 # Aslı Bekiroğlu # jet sosyete # eser yenenler show