Ünlü isimler montaj açıklamasına ne dedi?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kaydı ile ilgili Başbakanlık'tan açıklama yapıldı.

Ünlü isimler montaj açıklamasına ne dedi?

Başbakanlıktan, "Başbakan Erdoğan ve oğlu arasında geçtiği iddia edelin ses kayıtları ahlaksızca bir montaj ürünü olup tümüyle gerçek dışıdır. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nı hedef alan bu kirli tezgahı kuranlardan hukuk içinde hesap sorulacaktır." şeklinde yapılan açıklamaya Twitter'da ünlü isimlerden ilginç yorumlar geldi.

İşte o tweetler:

Cüneyt Özdemir: Başbakanlık ses kayıtlarının montaj olduğu üzerine savunmasını kurdu.. Şurası kesin ki bu ses kayıtlarını çok uzun bir süre konuşacağız.

Armağan Çağlayan: Tuba Ekinci montaj yapan ses mühendislerini arıyormuş!

Hilal Cebeci: Montaj Bu :)

Barbaros Şansal: Montaj inşaat gibidir, ama montajı yapılan malzemelerin kendileri gerçektir.

Aykut Işıklar: Baba-oğul telefon konuşması ortalığı fena karıştırdı. Şimdi bakalım neler olacak? Millet seçimi bile unuttu, doğru mu montaj mı peşinde.

Onur Akay: Benim kulağım sağlamdır. Ses kayıtları montaj olsa ses tonları her seferinde farklı çıkardı. Bu bildiğin şiir gibi akıyor.

Metin Arolat: Yaptığına şantaj denir, böyle aşka montaj denir. Şantaj montaj şantaj montaj. Nerden aklıma geldiyse.

Suna Akyıldız: Madem montaj Başbakan'la oğlu Bilal'i kim seslendirmiş?

Gülgün Feyman Budak: Başbaba ile Bilal konuşması asla montaj değil bittiler gidiyorlar yandaşlarıyla birlikte yaşasın özgürlük.

Oray Eğin: Başbakanlık Bilal'in anlayacağı şekilde açıklama yapmış: Montaj.

ulusalkanal.com.tr

# recep tayyip erdoğan # twitter # bilal erdoğan # tweet # ünlü isimler # montaj