Antalya’da deniz ve güneş keyfi

Turizmin başkenti Antalya’da sıcak hava etkili oldu. Sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde vatandaşlar, caddeleri, parkları, sahilleri doldurdu. Yurttaşlar, güneşli ve güzel havanın tadını doyasıya çıkardı.

Antalya’da deniz ve güneş keyfi

Kimi denize girip güneşlendi. Kimi alışveriş yaptı. Kimi de eşsiz manzara eşliğinde çayını kahvesini yudumladı. Sıcak havayı fırsat bilen Antalyalılar, caddeleri, parkları, sahilleri doldurdu.

Kademeli normalleşme ile birlikte hafta sonu kısıtlaması yalnızca pazarları tam gün uygulanıyor. Kısıtlama öncesinde yurttaşlar, güneşli havanın tadını doyasıya çıkardı.

Kentin en işlek caddesi Kapalı Yol’da vatandaşlar, alışverişini yaptı. Havuz başında mesafeli oturup güneşli havanın keyfini sürdü. Atatürk Parkı'nda da yurttaşlar, eşsiz manzara eşliğinde çayını, kahvesini yudumladı.

Kentte hav sıcaklığı 26, deniz suyu sıcaklığı 23 derece olarak ölçüldü. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde yurttaşlar, denize girip, güneşlendi. Kimi vatandaş da sahilin yeşil alanlarında ağaçların altında dinlenmeyi tercih etti.

# antalya # Güneş # Deniz # sokağa çıkma kısıtlaması