İki cenaze var! Vuslat 42. bölümün tamamını izle... Vuslat 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1'in final yapmasına az kalan dizisi Vuslat'ta dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Tüm sırların çözülmeye başladığı dizide Aziz ve Feride'nin aşkı ayakta kalabilecek mi?

İki cenaze var! Vuslat 42. bölümün tamamını izle... Vuslat 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kemal Doğulu ile Devrim Özkan'ın başrol oynadığı dizi, ilgi çekici senaryosu sayesinde kendine izleyici kitlesi yaratmış, ekran hayatını uzun süreli devam ettirebilmişti.

Sırların üzerinden giden dizi senaryosunda sırlar bir bir çözülmeye başladı.Dizinin yayınlanan son bölümünde; Babasını demir parmaklıklar ardında bırakan, Feride’ye de bir türlü ulaşamayan Aziz, Kerem’in çağrısıyla holdinge gider. Kerem, Aziz’i holdinge neden çağırdı? Aziz, holdinge geri mi dönecek? Yaşadıklarının ağırlığıyla Aziz’le konuşacak gücü kendinde bulamayan Feride, Serpil’in atölyeye yaptığı sürpriz ziyaretle yeniden umutlanır. Aziz, Serpil aracılığıyla bir teklif mi gönderdi? Feride bu teklifi kabul edecek mi? Annesinin konuşmasını sağlayıp babası hakkındaki gerçekleri öğrenmeye çalışan Kerem, bir psikologla anlaşıp Alice’i hipnoz seansına sokar. Alice’in hipnozun etkisiyle söyledikleri ne anlama geliyor? Kerem, babasının yerini öğrenebilecek mi? Aynı gece bir yanda minyatürün sırrını çözmeye çalışan Aziz, diğer yanda atölyede hummalı bir çalışma içine giren Feride… O gecenin sabahında iki aşığı bekleyen kötü sürpriz ne? Aşkları için Hakk’a ettikleri dualar karşılık bulacak mı? Yoksa kötü huy, güzel huya karşı galip mi gelecek?

VUSLAT 42. BÖLÜM İZLE

VUSLAT 43. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# vuslat # vuslat fragman # vuslat izle