Ateş, Vahap'ı rezil ediyor! Hekimoğlu 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hekimoğlu’nun son bölümünde neler yaşandı?

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu’nda dün üzücü anlar yaşandı… 10 yaşındaki Ceyda’nın durumu seyircileri ağlattı… Mehmet Ali ise ona şifa oldu! Hekimoğlu 13. bölüm fragmanı izle… Hekimoğlu 12. bölüm özeti…

Ateş, Vahap'ı rezil ediyor! Hekimoğlu 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hekimoğlu’nun son bölümünde neler yaşandı?

Ceyda adlı küçük bir kız, fazla kiloları ve hastalığı yüzünden arkadaşları tarafından dışlanmıştır. Okula gitmek istemez. Fakat annesi onu ikna eder ama beden eğitimi dersinde kendini fazla zorlar ve kalp krizi geçirir.

Ceyda’nın hastalığının ne olduğu bulunamaz bu yüzden Hekimoğlu ve ekibi devreye girer. Bu sırada Hekimoğlu’nun uğraştığı başka bir sorun vardır; Vahap! Vahap, Hekimoğlu’na ekibinden birisini göndermek istiyordur. Hekimoğlu ise bunu engellemek için ne yapacağını düşünüyordur.

Mehmet Ali, Ceyda’yı araştırmaya başlamıştır. Ceyda’nın hayatını öğrenmek isteyen Mehmet Ali, okuluna gider ve öğretmeniyle konuşur. 10 yaşındaki Ceyda’nın zayıflama hapı kullandığı ortaya çıkar. Ceyda’nın eczaneden ilaç çaldığı ortaya çıkar.

Vahap, Hekimoğlu ekibine sızmaya çalışır ve herkese tek tek casusluk teklif eder. Hekimoğlu ekibinde nabızlar yükselir.

Zeynep, Hekimoğlu’nun karşısındadır ve onun sabrını zorlamaktadır. Bu hesaplaşmanın sonu Zeynep’in istifası ile sona erer. Vahap ise boş durmayarak Emre’yi kurmaktadır.

Hekimoğlu departmanından Emre’yi göndermeye karar verir ve Vahap’a söyler. Vahap, Emre’nin gitmesine kesinlikle karşıdır! Bu ters tepkinin nedeni herkes tarafından merak edilir.

HEKİMOĞLU 13. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# ateş hekimoğlu