Cumhurbaşkanı Erdoğan vekillerle buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin milletvekilleriyle genel merkezde bir araya geldi. İstişare toplantısında 2023 seçimlerinde vekillerin illerinde yapacağı çalışmalar ele alındı. Terörle mücadele, iç ve dış siyasetteki gelişmeler ile yeni Anayasa konusunda AK Parti’nin atacağı adımlar da değerlendirildi. Erdoğan vekilleri NATO Zirvesi’nde yaptığı görüşmelere ilişkin de bilgilendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan vekillerle buluştu

Milletvekilleriyle buluşan Cumhurbaşkanı 2023 seçimleri, yeni Anayasa, iç ve dış siyasetteki gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 24 Haziran’da partisinin milletvekilleriyle AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. 57 vekilin katıldığı toplantıda Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıci, Erkan Kandemir ve Hamza Dağ da yer aldı. Ayrıca AK Parti Meclis Başkanı Naci Bostancı da katılan isimlerdendi.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıya ilişkin açıklama Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten geldi. Çelik, toplantının en önemli gündem başlığının 2023 seçimlerine giderken vekillerin seçim bölgelerindeki çalışmaları olduğunu belirtti.

Çelik, toplantıda ele alınan diğer başlıkları da paylaştı.

Ömer Çelik, ''Salgınla mücadele, tarım konuları değerlendirildi. Terörle mücadele vardı. AB ilişkileri ele alındı. Yeni Anayasa yapma sürecine kuvvetli şekilde sahip çıkılması gerektiği belirtildi.. Ayrıca Cumhurbaşkanımızın NATO, Azerbaycan temaslarıyla ilgili olarak da değerlendirmelerini paylaştı'' dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vekillerle buluşmalarının süreceğini ifade etti.

# ak parti # cumhurbaşkanı # anayasa # Ömer Çelik # tayyip erdoğan # toplantı # NATO Zirvesi # istişare