Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı'dan Ulusal Kanal ve Aydınlık çağrısı

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Türkiye’ye yönelik başlatılan yeni tip savaşa, yangın mücadelesine karşı yaratılan bozguncu iklime ve yalanlara dair partisinin görüşlerini açıkladı.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı'dan Ulusal Kanal ve Aydınlık çağrısı

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, basın açıklaması düzenledi.

Türkiye’ye yönelik başlatılan yeni tip savaşa, yangın mücadelesine karşı yaratılan bozguncu iklime ve yalanlara dair partisinin görüşlerini açıklayan Bursalı, medyanın yangınlarla ilgili haberlerde dezenformasyon olduğuna da değindi.

Özgür Bursalı açıklamasında, Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi dışında tüm medyanın yayın değil yaygara yaptığını ifade etti ve sözlerine şöyle devam etti:

"Yaygaraların içinde hakikatler gizleniyor. Yaygaranın gürültüsünde bozgunculuk yükseliyor. Karşı karşıya olduğumuz tehditlerin saptanması, doğru bilgi, doğru yorumlar, sorumlu yayıncılık anlayışı, yalnızca Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi'yle topluma ulaşmaktadır. Çünkü bir tek Ulusal Kanal ve Aydınlık savaş cephesindedir. Türkiye'nin büyük yangınlarını görmektedir. Atlantik iklimini yarıp milletimize hakikati götürecek başka bir adres bulunmamaktadır. ABD'ye karşı savaş cephesinde olan hükûmetin de böyle bir milli yayıncılığı örgütleyemediğini görüyoruz. O yüzden milletimize sesleniyoruz; Ulusal Kanal izleyin, Aydınlık gazetesi okuyun. Bu yayınlarla bu bozguncu zehirlerden kurtuluruz ve milletimizi doğru seferber ederiz. Ve doğru görevler alırız.''

# vatan partisi # ulusal kanal # aydınlık gazetesi # Biden # Vatan # aydınlık # Özgür Bursalı # basın # medya # Biden tayfası