Egemen Bağış 'mahrem ilişkiyi' kabul etti

Egemen Bağış'ın Avukat Muhammed Hardalaç da mahkeme kararına dayanarak Aydınlık gazetesine bir faks gönderdi. Avukat Hardalaç, yazıda haberin Aydınlık'ın internet sitesinden kaldırılmasını istedi.

Egemen Bağış 'mahrem ilişkiyi' kabul etti

Ankara 18. Sulh Ceza Mahkemesi, Redhack'ın ortaya çıkardığı ve Aydınlık'ın 22 Ekim Çarşamba günü "RedHack, Egemen Bağış'ın e-postalarını yayınladı: Ricci ve Bağış arasında mahrem ilişki" başlığıyla haberleştirdiği e-postanın yayınlanmasının Bağış'ın özel hayatını ihlal ve kişilik haklarına saldırı niteliğinde olduğu gerekçesiyle yayından kaldırılması kararı aldı.

Egemen Bağış'ın Avukat Muhammed Hardalaç da mahkeme kararına dayanarak Aydınlık gazetesine bir faks gönderdi. Avukat Hardalaç, yazıda haberin Aydınlık'ın internet sitesinden kaldırılmasını istedi. Yazıda, "Müvekkilin özel hayatının gizliliğini ihlal ettiği ve kişilik haklarına saldırı niteliğinde olduğu tespit edilmiş olduğundan, mahkeme kararı doğrultusunda müvekkil hakkında yayınlanan haberlerin yayından kaldırılması konusunda gerekli işlemlerin ivedilikle yapılmasını talep ederim" denildi. Fakat, bahsi geçen mahkeme kararında Aydınlık'ın internet sitesi hakkında bir karar yok. Mahkeme kararında RedHack'in resmi twitter adresinden ilgili e-posta içeriğinin kaldırılması istendi.

Aydınlık

# aydınlık # redhack # egemen bağış #