Hadi 29 Mart 2019 Cuma bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı mı? Adını portakal çiçeği kokusundan alan festival

Hadi 29 Mart 2019 cuma bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı mı? Para ödüllü bilgi yarışması Hadi'nin 28 Mart 2019 perşembe günkü yarışmalarının ödülü ne olacak? Hadi'den beklenen cuma sürprizleri nedir? Günün yarışmaları neler? Adını portakal çiçeği kokusundan alan festival nerede yapılıyor

Hadi 29 Mart 2019 Cuma bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı mı? Adını portakal çiçeği kokusundan alan festival

Hadi'de 28 Mart 2019 perşembe günün yarışmaları belli oldu...

Hadinin bugün ilk yarışması 12.30'da yapılacak.

İpucu sorusu şöyle paylaşıldı: “Bugün sizlere yöresel tatların denenebildiği; dans gösterileri, konserler, oyunlar ve alışveriş imkanlarıyla dolu bir festivali soruyoruz hadiciler. Adını Mart ve Nisan aylarında şehre hakim olan portakal çiçeği kokusundan alan bu festival 2012 yılında düzenlenmeye başlamıştır. Peki, bu yıl 3-7 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek bu festival nerede olacak biliyor musunuz?”

Yanıt “Adana” olacak...

HADİ'YE KRİSTAL GEYİK ÖDÜLÜ

Hadi, Kristal Geyik Ödülleri'ni kazandı. Yapılan açıklamada “Hadiciler toplanın. Bu mutluluk hepimizin! ????❤️Türkiye’nin ilk canlı mobil bilgi yarışması hadi, Hacettepe Üniversitesi Kristal Geyik Ödülleri’nden Girişimcilik kategorisinde 'Yılın En İyisi' ödülüyle ayrıldı Hacettepe Üniversitesi Kristal Hacettepe Üniversitesine de bizi bu ödüle layık gördüğü için çok teşekkür ederiz. Tamamen Türkiye'de geliştirilen yerli bir uygulama olarak, bize verilen onlarca ödüller için tüm hadicilere de çok teşekkür ederiz. Hep birlikte yeniliklere, şaşırtmaya, sürprizlere hız kesmeden devam edeceğiz” denildi.

HADİ NEDİR?

Binlerce kişinin aynı anda yarışmaya katılabildiği Popüler para ödüllü mobil canlı bilgi yarışması Hadi nedir? Nasıl oynanır? İşte yanıtı...

Günde ortalama iki kez yayınlanan yarışma, kazanan katılımcıların binlerce lira gerçek parayı aralarında paylaşmasıyla sonuçlanıyor. Yarışmacıların 12 soruyu bilmeleri durumunda büyük ödülü kazanmaya hak kazanıyor. Telefon uygulamasını indiren kullanıcılar eğlence ve heyecanı bir arada yaşıyor.

Yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli oluyor. Uygulamayı kullanmak da ücretsiz. Önceden bildirilen yarışma saatinde uygulamaya giren kullanıcılar yarışmaya katılabiliyor. Uygulamayı açık tutarak yarışmanın başlanması bekleniyor. Yarışmaları Merve Toy ya da Müge Boz sunuyor. Başarılı sunucuların bazen ünlü konukları da oluyor.

Yarışma başlayınca sunucuların açıkladığı sorulara 10 saniye içinde yanıt vermek gerekiyor. Çoktan seçmeli cevaplardan doğru olan tıklandığında bir sonraki soruya geçmeye hak kazanılıyor.

Yarışma esnasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor. Hakaret içeren mesajlar Hadi yönetimi tarafından engelleniyor.

Öte yandan arkadaşını yarışmaya üye yapanlar bir can hakkı kazanıyor.

# joker # hadi # ipucu # adana # festival # portakal # 29 Mart # kokusu