​Rifat Mutlu: AVM'lerin saatini değiştireceğiz

“Bakkal amca İzmir’de hayata geçecek.” Vatan Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rifat Mutlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği’ni ziyaret etti ve bu sözü verdi. Mutlu, “AVM’lerin çalışma saatini değiştireceğiz” dedi. Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa İlker Yücel, Eyüp'te esnafı ziyaret etti.

Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa İlker Yücel ve Eyüp Belediye Başkan adayı Hümeyra Hıdımoğlu, Eyüp'te esnafı ziyaret etti.

Eyüp esnafı, Vatan Partisi adaylarını ilgiyle karşıladı.

Vatan Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rifat Mutlu, esnafın temsilcileriyle buluştu.

Rifat Mutlu, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve 12 Esnaf Odasının başkanın yer aldığı bir heyetle karşılandı.

Önce Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Mutlu konuştu, liderlerin esnafın penceresinden bakmasını, daha kucaklayıcı olmasını istedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rifat Mutlu da esnafın toplumun çimentosu olduğunu vurguladı. "Bakkal amca" konseptini yeniden hayata geçireceklerini söyleyen Mutlu, “Biz, AVM’leri şehir merkezlerinden uzakta yapılmasını sağlayacağız ve süresiz çalışan sistemlerini değiştireceğiz” dedi.

Sıcak geçen ziyarette Rifat Mutlu, kendi çizdiği karikatürle İzmir’in projelerinin anlatıldığı seçim bildirgesini İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’ya sundu.

Rifat Mutlu: AVM'lerin saatini değiştireceğiz

İZMİR ESNAFI MUTLU OLACAK

MUTLU: AVM’LERİN SAATİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

# izmir # vatan partisi # rifat mutlu