MHP'li vekil TGB'nin hangi etkinliğinde konuştu!

MHP'li vekil TGB'nin hangi etkinliğinde konuştu!

Afyonkarahisar'da TGB üyeleri MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz ile bir araya geldi.

TGB Afyonkarahisar dönemin son toplantısını MHP Afyonkarahisar milletvekili Kemalettin Yılmaz ve TGB Genel Sekreteri Mustafa Sevim ile yaptı. Toplantıda geçmiş dönemin değerlendirmesi yapılırken Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dair önemli konular konuşuldu. Türkiye Gençlik Birliği'ni çalışmalarından dolayı ve 19 Mayıs Samsun - Ankara yürüyüşünden dolayı tebrik eden Yılmaz, TGB ile sık sık bir araya gelme sözü verdi. Tam Bağımsızlığın ve Milliyetçiliğin birbirinden ayrılamayacağını ifade eden Yılmaz, ülkemizin zor günlerden geçtiğini ve gençliğin üstüne büyük vazifelerin düştüğünü, özellikle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Milli kuvvetlerin birleşmesi noktasında çok çalışmak gerektiğini söyledi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Çatı Aday formülü ile Milli olan bütün herkesin bir araya gelmesi ve seçimlere bu şekilde katılınması gerektiğini savundu. Yılmaz, Türk Milletinin seçeneksiz olmadığını Tayyip Erdoğan ya da Abdullah Gül'den birini seçmek zorunda olmadığını ve Milli kuvvetlerin bir an evvel bu seçeneği belirlemesi gerektiğini dile getirdi.

TGB Genel sekreteri Mustafa Sevim ise Türk gençliğinin cumhurbaşkanlığı koltuğunu Cumhuriyet yıkıcılarına teslim etmeyeceğini, Türk milletinin ise milli bir aday çevresinde birleşeceğini Tayyip Erdoğan iktidarını yıkacağını dile getirdi.

TGB'nin yaz aylarına dair planların da tartışıldığı toplantıdan ortak karar Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Çankaya koltuğunu Cumhuriyet yıkıcılarına teslim edilemeyeceği ve bunun için ne gerekiyorsa yapılacağı kararı alındı.

Toplantının sonunda TGB üyeleri Milletvekili Yılmaz'a yayınlarından hediye etti.

ulusalkanal.com.tr

# tgb # Afyonkarahisar