Emir DNA testi yaptırıyor! Yemin 211. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 212. bölüm fragmanı izle..

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 23 Mart Pazartesi günü, 211. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 211. bölüm izle... Yemin 212. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 212. bölüm fragmanı izle... Kanal 7'de her gün yayınlanan Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor? Emir Gülsüm’den şüphelenmeye başlar…

Emir DNA testi yaptırıyor! Yemin 211. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 212. bölüm fragmanı izle..

Yemin dizisinde dün; Yemin dizisinde bugün Cavidan’ın verdiği ilaçlar etkisini göstermeye başlar. Cavidan kurduğu tuzağın işe yaramasına çok sevinir. Reyhan’ın bebeği kurtulacak mı?

Reyhan’ın bayılması ile herkes büyük korku yaşar. Cavidan ise ilacın etkisini gösterdiğini düşünür. Reyhan ve bebeği bu büyük tehlikeden kurtulabilecek mi? Öte yandan gün sonunda Emir’e gelen sürpriz telefon bambaşka kapılar aralayacaktır.

Narin, Oya’nın sözlerinden sonra Kemal’in yanından kaçarcasına uzaklaşır ama Kemal kolay vazgeçecek değildir. Öte yandan yaklaşan velayet davasıyla alakalı beklenmedik bir haber keyiflerin kaçmasına neden olur.

YEMİN 211. BÖLÜM İZLE

YEMİN 212. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ulusal.com.tr

# yemin izle # Yemin fragman # Yemin emir reyhan # Yemin narin kemal # yemin cavidan