Türk hekimleri Fincancı'yı kabul etmiyor

PKK-HDP'ye hizmet eden ve Türk Tabipleri Birliği Merkez Konsey Başkanlığı’na seçilen Şebnem Korur Fincancı'ya tepki yağdı. HDP'lilerin sosyal medyadan destek verdiği Fincancı'yı Türk hekimleri kabul etmedi. Hekimler, mesleğe yeni başlayacak doktorlar, Fincancı'nın kendilerini temsil etmediğini vurguladı.

Türk hekimleri Fincancı'yı kabul etmiyor

Sicili Türkiye düşmanlığı ile dolu olan Şebnem Korur Fincancı'ya tepkiler yükseldi. Türk hekimleri, Fincancı'nın TTB Merkez Konsey Başkanı olmasını kabul etmedi, “Bizi temsil etmiyor” dedi.

Hekimler canını dişine katarak salgınla mücadele ederken Türk Tabipleri Birliği seçime gitti, terör sevicisi HDP-PKK ile özdeşleşmiş Şebnem Korur Fincancı'yı başkan seçti. Fincancı'nın başkanlığının ilan edilmesinin ardından hekimler ayağa kalktı.

Mehmetçiğin operasyonlarının da karşısında konumlanan Fincancı'ya tepki dinmiyor. Vatan Partisi ve Hekimiz Biz Grubunun ardından Türk hekimleri, mesleğe yeni başlayan doktorlar sosyal medyada ayaklandı. Hekimler, Fincancı'nın kendilerini temsil etmediğini haykırdı.

Fincancı'ya destek ise terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'li isimlerden geldi. Hasip Kaplan, Filiz Kerestecioğlu gibi HDP'liler sosyal medyada paylaşımlarda bulunarak Fincancı'yı kutladı.

ulusal.com.tr

# hdp # PKKHDP # Türk Tabipleri Birliği # Şebnem Korur Fincancı