'Vatan, Tayyip'e meydan bırakmaz'

Vatan Partisi Adana İl Başkanı Nevzat Batmaz ve partililer Uğur Mumcu Meydanı'nda basın toplantısı düzenledi. İl Merkezi'nden Uğur Mumcu Meydanı'na yürüyen partiller "Vatan Tayyip'e meydan bırakmaz" sloganı attılar.

'Vatan, Tayyip'e meydan bırakmaz'

"Vatan Tayyip'e meydan bırakmaz"

Vatan Partisi Adana İl Başkanı Nevzat Batmaz ve partililer Uğur MumcuMeydanı'nda basın toplantısı düzenledi. İl Merkezi'nden Uğur Mumcu Meydanı'na yürüyen partiller "Vatan Tayyip'e meydan bırakmaz" sloganı attılar.

Adana'da yaşanan meydan krizine tepki olarak Vatan Partisi Adana İl Başkanı Nevzat Batmaz ve beşyüz civarı partili Uğur Mumcu Meydanı'na yürüyüş gerçekleştirdi. "Vatan Tayyip'e meydan bırakmaz", "Cumhuriyet değil AKP yıkılacak" sloganlarının atıldığı yürüyüşün ardından İl Başkanı Batmaz bir basın açıklaması yaptı.

Batmaz, açıklamasında "Bu hükümet Vatan Partisi'nin miting yapma hakkını kanunsuzca gasp etmiştir. Bu meydan laikliğin savunucusu Uğur Mumcu'nun adını taşımaktadır. Uğur Mumcu Meydanı'ndan tüm siyasi partilere çağrı yapıyoruz: Bu hak gaspına karşı çıkın." ifadelerini kullandı.

Adanalılara çağrı yapan Batmaz “Genel Başkanımız Doğu Perinçek'le birlikte yarın 18:30'da Uğur Mumcu Meydanı'nda olacağız” açılamasını yaptı.

ulusalkanal.com.tr

# vatan partisi # tayyip erdoğan # uğur mumcu # Meydanı