Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Onun salgınla mücadele önerileri kara mizahtır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından gündeme ilişkin değerlendirmelerini paylaştı. "Türk Tabipleri Birliği derhal kapatılmalıdır" açıklamasını eleştiren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Bahçeli, "Kovid-19’la mücadele edenlerle ilgili en küçük sözüm yokken 'Var' demek utanmazlıktır" dedi.

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Onun salgınla mücadele önerileri kara mizahtır

Sözlerine Kovid-19 salgınının Türkiye vde dünya ülkelerini derin bir çıkmaza sürüklediğini söyleyerek başladı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli. Ankara'da sağlık çalışanlarına yönelik şiddete tepki gösterdi.

Asıl gündemi ise Türk Tabipleri Birliği'ne sahip çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ydu. "İnsanlarımızı telaşlandırmak, ortada bir şey yokken felaket çığırtkanlığı yapmak, kusursuz fırtına kapıda diyerek dehşet tablosu çizmek ahlaki olmadığı gibi milli ve vicdani bir tavır da değildir. Bilim insanları umut verir, ufuk çizer, haysiyet ve şefkatle muamele eder." dedi.

"Virüsle mücadeleyi köstekleyen CHP Genel Başkanı bu söylediklerimi anlayamaz" diyerek eleştirdi. "Onun salgınla mücadele önerileri kara mizahtır. Kahvehanelerde oyun oynanmasını isterken, her oyunun başında yeni kâğıt destesi kullanılmasını istemesi buna yeni bir örnektir" ifadelerini kullandı.

TTB’ye yönelik eleştirilerime Kılıçdaroğlu’nun cevap vermesinin doğal olduğunu söyleyen MHP Liderdi, "Zira kaynakları aynıdır. Kovid-19’la mücadele edenlerle ilgili en küçük sözüm yokken var demek müfterilik ve utanmazlıktır! Kılıçdaroğlu keşke bir yalan makinesine bağlanıp bu konuşmasını yapsaydı!" değerlendirmesini paylaştı.

ulusal.com.tr

# mhp # devlet bahçeli # kemal kılıçdaroğlu # tbb