Kadıköy'de Robin van Persie krizi!

Fenerbahçeli taraftarların sezon başından bu yana sahada görmeyi en çok istediği isimlerden olan Robin van Persie'nin, 72. dakikada oyundan alınması tribünleri kızdırdı

Kadıköy'de Robin van Persie krizi!

Kasımpaşa karşısında iyi bir futbol sergileyip bir de gol atan Robin van Persie'nin, bitime yaklaşık 20 dakika kala kenara gelmesi taraftarların tepkisini çekti. Sarı-lacivertli seyirciler, Hollandalı futbolcunun numarası değişiklik tabelasında görününce teknik direktör Vitor Pereira'nın kararını ıslıklarla protesto etti.

Milliyet'te yer alan habere göre; Brezilyalı golcü Fernandao ile tokalaşarak yedek kulübesine gelen dünyaca ünlü futbolcu, kendisini alkışlayan Pereira ile herhangi bir diyaloğa girmeden yerine oturdu.

"DESTEĞİ HİSSETTİM"

Robin van Persie, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Antalyaspor yenilgisinin ardından önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi. Tecrübeli forvet, "Antalya maçına göre farklı bir futbol oynadık. Rakibe önde bastık. Yaptığımız pres ikinci topları almamızı sağladı. Golleri bulduk ve kazandık. Penaltıda biraz şanslıydım. Top direğin iç tarafına çarptı ama güzel bir gol oldu" dedi.

Tribünlere destek için teşekkür eden Van Persie, "Taraftarımızın desteği gerçekten inanılmazdı. Hem oyundan alınırken hem de sahada olduğum dakikalarda bu desteği çok güzel hissettirdiler" ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

# kadıköy # krizi # Robin Van Persie