Cemre, Cavidan'a işkence ediyor! Yemin 225. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 226. bölüm fragmanı izle...

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 10 Nisan Cuma günü, 225. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 225. bölüm izle... Yemin 226. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 226. bölüm fragmanı izle... Kanal 7'de her gün yayınlanan Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor?

Cemre, Cavidan'a işkence ediyor! Yemin 225. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 226. bölüm fragmanı izle...

Yemin dizisinde dün; Cemre, Reyhan, Emir ve Cavidan üçlüsünün ensesindedir. O kadar gözünü karartmıştır ki, Reyhan ile Emir'in yatak odasına kadar gelir. Fakat intikam alacağı ilk kişi Cavidan olacaktır.

Kemal, Narin'e olan aşkından kıvranırken, Narin'in onu sevmediği düşüncesiyle ayrı sinirlenmektedir. Fakat bu inatçı ikiliyi Masal birleştirecektir. Narin'e çok düşkün olan Masal, evde isyan bayraklarını açar.

Emir ile Reyhan bebeklerinin ve aşklarının daha da ilerlemesinin keyfini sürerken başlarında olan tehlikelerden habersizdir.

Cavidan, Reyhan'ı depoya kapatma fikri ile Talaz'la buluşmaya gider fakat Cavidan'ı depoda bekleyen kişi Cemre'dir. Cemre, Cavidan'ın işini bitirmek için artık hazırdır.

YEMİN 225. BÖLÜM İZLE

YEMİN 226. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# yemin izle # Yemin emir reyhan # yemin yeni bölüm fragmanı # yemin cavidan # yemin son bölüm izle # Yemin cemre