Sneijder'den Türkiye açıklaması

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Türkiye maçı öncesi ülke basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sneijder'den Türkiye açıklaması

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Türkiye maçı öncesi ülke basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda 28 Mart Cumartesi günü oynanacak Hollanda-Türkiye maçı öncesi, ülkemizde Galatasaray forması giyen Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, ülke basınına önemli açıklamalar yaptı.

'Sorumluluklarım arttı'

Hollanda'nın Telegraaf gazetesine özel bir röportaj veren 30 yaşındaki oyuncu, Robin van Persie, Arjen Robben ve Rafael van Der Vaart gibi oyuncuların yokluğunda, kendilerini zor bir maçın beklediğini ifade ederken, bu oyuncuların yokluğunda omuzlarındaki yükün farkında olduğunu belirtti.

İşte Sneijder'in açıklamaları:

''Robben Bayern'de, Van Persie ise United'da her hafta dünyanın en iyi oyuncuları olduklarını gösteriyorlar. Ancak onlar olmadan da Türkiye karşısında iyi sonuçlar alabiliriz. Ron Vlaar'da bizimle birlikte olamayacak. Ancak edindiğim tecrübeler sonucu, kimlerin bizlerle olmadığına odaklanmıyorum. Hep birlikte Türkiye'yi yenmek için her şeye sahibiz. Odaklanmamız gereken şey bu.

'Baskı hissetmem'

''Üzerimde herhangi bir baskı yok. Ben dahil, takımda Huntelaar, Nigel de Jong gibi tecrübeli isimler var. Onlarla birlikte genç oyuncularla konuşup, neler yapabileceğimizi değerlendireceğiz. Onlara her zaman güvenebileceğimizin farkındayım.''

Hürriyet

# Galatasaray # baskı # sneijder # sorumluluk # forma