Ünlülerden Levent Kırca için başsağlığı mesajları

Usta oyuncu Levent Kırca'nın acı haberinin ardından iş ve sanat dünyasından bir çok isim taziye mesaj yayınladı.

Ünlülerden Levent Kırca için başsağlığı mesajları

Usta tiyatrocu Levent Kırca'nın acı haberi sevenlerini yasa boğdu. İş ve televizyon dünyasından bir çok isim Kırca'nın vefatıyla ilgili mesaj yayınladı.

Komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabından, "Levent Kırca vefat etmiş... Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Sevenlerine sabır ve başsağlıgı diliyorum." mesajı paylaştı.

Sanatçı Atilla Taş, "Şimdi Levent Kırca'nın öldüğünü duydum, Allah rahmet eylesin! Her sevdiğimiz sanatçıyı kaybettiğimizde,sanki çocukluğumuz,gençliğimiz ölüyor!" dedi.

Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, "Levent Kırca mizahı, müsamahası sınırlı bir toplumun, çoklu yeteneğe sahip, cesur, anlaşılması güç ve usta komedyeniydi. Nur içinde yatsın." notunu paylaştı.

Oyuncu Eser Yenenler'in mesajında "Levent Kırca... Büyük bir ustayı da kaybettik... İçi daralıyor insanın, üstüne üstüne geliyor her şey.. Başımız sağolsun!" ifadeleri yer aldı.

Programcı İrfan Değirmenci Kırca'nın son mektubunda kullandığı ifadelere yer verdi. "Daha iyi bir dünyada görüşmek ümidiyle... Atatürk'le kalın, Cumhuriyet'le kalın, hoşçakalın" dedi ve O da gitti aramızdan...

Gazeteci Uğur Dündar, Levent Kırca, Müjdat Gezen ve Yılmaz Özdil ile birlikte fotpğrafı paylaştı. Altına da "Kadim dostlar" notunu düştü.

İŞTE ÜNLÜLERİN MESAJLARI

# hayatını kaybetti # LEvent Kırca # levent kırca vefat etti # ünlü isimler # Levent Kırca hayatını kaybetti