Galatasaray orta sahaya Javi Fuego'yu monte edecek

Felipe Melo’yu İnter’e sattıktan sonra orta sahada bir türlü Brezilyalı’nın yerini dolduramayan Aslan, aradığı ismi İspanya’da buldu. Sarı-Kırmızılı kurmaylar, Valencialı oyuncu Javi Fuego için girişimlere başladı

Galatasaray orta sahaya Javi Fuego'yu monte edecek

Galatasaray’da yeniden yapılanan Sportif A.Ş.’nin yönetim kurulunda masaya yatırılan transfer konusunda takımın eksikleri için teşhis konuldu, operasyon başladı.

Habertürk'ün haberine göre, Felipe Melo’nun geçen sezon ayrılmasından sonra ön liberoya Donk’u alan ancak bu oyuncudan istediği verimi elde edemeyen Cimbom’da transfer komitesi, rotayı İspanya’ya çevirdi.

3 sezondur La Liga ekiplerinden Valencia forması giyen Javi Fuego’yla dirsek teması kurduğu bildirilen Sarı- Kırmızılı kurmayların, İspanyol kulübüyle önümüzdeki günlerde masaya oturacağı kaydedildi.

Bu sezon ‘Yarasalar’la 38 maça çıkarak oldukça istikrarlı bir görüntü çizen 32 yaşındaki ön liberonun kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi kaldı.

Bu nedenle düşük bir bonservis bedeliyle Valencia yönetimini ikna etmeyi planlayan Aslan, 1.5 milyon Euro civarında bir ücrete İspanyollar’ı ikna etmeyi planlıyor.

ulusalkanal.com.tr

# Galatasaray # orta saha