İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Meclisi AK Partili Mehmet Tevfik Göksu: Bu bir partizanlıktır

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, "Diyarbakır’da anaların babaların güçlü iradeleri bölge halkına umut olmuştur. Evlatlarını terör örgütüne kaptırmak istemeyen yüreği yanmış ailelerin bu anlamlı ve kutlu direnişlerini destekliyor, buradan kendilerine İstanbulluların selamını iletiyorum. Seçim öncesi kimsenin işten atılmayacağı konusunda namus sözü verilmişti. Milletin gözü önünde verdiğiniz bu sözleri tutmamak için önce bu insanlara hiçbir delil ve belge olmadan bankamatik memuru diyerek emeklerine ve kendilerine hakaret ve iftira ettiniz. İşten çıkarılan çalışanlar arasında onlarca yıldır İBB’de çalışan binlerce kişinin olduğunu milletimizden saklıyorlar. Kaldı ki hukuk devletinde işe başlama tarihi ne zamandır işten çıkarmak için hukuki dayanak olmuştur? Bu yapılan partizanlıktır." dedi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Meclisi AK Partili Mehmet Tevfik Göksu: Bu bir partizanlıktır

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Göksu, şunları söyledi:

"2019 senesi yeni çalışma döneminin meclisimize, İstanbulumuza, ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum.

Bu dönemin tüm çalışanlarımıza, işten atılma korkusu yaşamadan, huzurlu bir şekilde çalışıp, alın teriyle kazanıp evlerine helal lokma götürebilmelerinin garanti altına alındığı bir dönem olmasını diliyoruz.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’daki selde hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, zarar uğrayan İstanbullu kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletirken, zararların karşılanması konusunda hükümetimize ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımıza teşekkür ediyorum.

Diyarbakır’da anaların babaların güçlü iradeleri bölge halkına umut olmuştur. Evlatlarını terör örgütüne kaptırmak istemeyen yüreği yanmış ailelerin bu anlamlı ve kutlu direnişlerini destekliyor, buradan kendilerine İstanbulluların selamını iletiyorum.

Seçim öncesi kimsenin işten atılmayacağı konusunda namus sözü verilmişti. Milletin gözü önünde verdiğiniz bu sözleri tutmamak için önce bu insanlara hiçbir delil ve belge olmadan bankamatik memuru diyerek emeklerine ve kendilerine hakaret ve iftira ettiniz.

İşten çıkarılan çalışanlar arasında onlarca yıldır İBB’de çalışan binlerce kişinin olduğunu milletimizden saklıyorlar. Kaldı ki hukuk devletinde işe başlama tarihi ne zamandır işten çıkarmak için hukuki dayanak olmuştur? Bu yapılan partizanlıktır.

Emek rozetten daha üstün bir değerdir. Herhangi bir rapora, tutanağa, idari karara ve ölçülebilir kritere dayanmadan çalışanları verimsiz, bankamatik memuru veya trol ilan ederek haklarını gasp ediyorlar.

Seçim dönemi “643 yöneticiye 1717 makam aracı tahsis etmişler, ben bunları seçimden sonra Yenikapı’da sergileyeceğim” diyerek kara propaganda yürüttünüz. Şimdi meclisin ve İstanbulluların huzurunda soruyoruz.

Var dediğiniz 1717 makam aracı nerde?

Yenikapı’ya sadece 10 adet makam aracı getirebildiniz. Onlar da başkanvekiliniz ve bürokratların kullandığı araçlar. Bu araçlar hizmet fazlası ise 2 Ağustos 2019 tarihli sözleşme ile yaklaşık bir öncekinin üç katı maliyetiyle İSKİ’ye 997 ilave aracı neden kiraladınız

Yenikapı’ya getirdiğiniz sonra bir gece yarısı operasyonu ile geri aldığınız görev yeri ve plakaları elimizde olan araçları bir daha hizmete somayacağınızı düşünüyorum.

Eğer aksini yaparsanız Grup Başkanvekiliniz Sn. Engin Altay’ın da belirttiği gibi mahçup olursunuz"

ulusal.com.tr

# istanbul # ak parti # Esenler # mehmet tevfik göksu # İBB Meclisi